Važan svjedok

Često je crtala travu: Vaspitačica Jelenine kćerke otkrila šta joj je mala Jana rekla nakon majčinog ubistva

Hronika01.12.17, 09:43h

Često je crtala travu: Vaspitačica Jelenine kćerke otkrila šta joj je mala Jana rekla nakon majčinog ubistva
Ono što je vaspitačica tokom svjedočenja posebno istakla jeste da je djevojčica nakon što joj je majka nestala često crtala travu

 

Lenka Đorđević, vaspitačica male Jane (5), kćerke ubijene pjevačice Jelene Krsmanović i Zorana Marjanovića, otkrila je pred Višim javnim tužilaštvu nove detalje o slučaju ubistva.


Kako Blic ekskluzivno saznaje, Lenka, kao jedan od krucijalnih svjedoka u slučaju ubistva Jelene Krsmanović, ispričala je pred Višim tužilaštvom sve šta joj je mala Jana govorila nakon što joj je majka nestala, a zatim ubijena u kanalu kod nasipa u Crvenki u Borči.


Lenkino svjedočenje ima veliki značaj, jer djevojčica koja je svojoj vaspitačici iznosila detalje vezane za taj 2. april 2016. kada joj je majka ubijena jedini je svjedok tog kobnog dana, jer navodno je ona prema priči pjevačicinog supruga, koji je uhapšen i osumnjičen za njeno ubistvo, stajala sa njim na svega 550 metara dalje od mjesta ubistva.


- Ono što je vaspitačica tokom svjedočenja posebno istakla jeste da je djevojčica nakon što joj je majka nestala često crtala travu. Kada bi je nacrtala, ona i vaspitačica bi počele da je sjeckaju, a djevojčica je tada, kako je Lenka Đorđević posvjedočila, govorila: "To je trava gdje je nestala moja mama" - navodi sagovornik "Blica" upoznat sa slučajem.


U slučaju ubijene pjevačice Jelene Krsmanović očekuje se dalje saslušanje svjedoka.


Jelena Krsmanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine sa devet udaraca oštrim predmetom u glavu u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka u Borči. Duga i opsežna istraga dovela je do hapšenja njenog supruga Zorana Marjanovića, koji se od 15. septembra nalazi u pritvoru kao glavni osumnjičeni za njeno ubistvo.

 

(Blic, DEPO PORTAL/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook