VIDEO/ NAKON ŠTO JE ODLUČIO DA ŽIVI U BIH

Glumca Nebojšu Glogovca pitali šta misli o doživotnoj robiji Ratku Mladiću, a on im je odgovorio ovako...

Hronika26.11.17, 19:44h

Glumca Nebojšu Glogovca pitali šta misli o doživotnoj robiji Ratku Mladiću, a on im je odgovorio ovako...
Osvrćući se na užase posljednjeg rata, Glogovac je rekao da smatra da je u njemu "Bosna najgore prošla, jer je u njoj i dalje sve nepomirljivo"

 


Poznati srbijanski i regionalni glumac Nebojša Glogovac od prije nekoliko mjeseci živi u Bosni i Hercegovini, tačnije u rodnom Trebinju. Samo nekoliko dana nakon što je Ratko Mladić u Hagu osuđen na doživotnu robiju, Glogovac je gostovao na lokalnoj šabačkoj televiziji, u popularnoj emisiji "Dobar, loš, zao", gdje je zamoljen da prokometariše presudu Mladiću, ali i šta misli o njemu.


Osvrćući se na užase posljednjeg rata, Glogovac je rekao da smatra da je u njemu "Bosna najgore prošla, jer je u njoj i dalje sve nepomirljivo", a govorio je i tome koliko su se u ratnim nevoljama "okoristili Milošević, Tuđman, Alija Izetbegović i ostatak ekipe".


- Treba da se desi taj klik u narodu pa da ljudi shvate da ne treba da se svađaju sa komšijom Mujom samo zato što im je tako rekao Sloba, zaključio je glumac. 


A šta je rekao o doživotnoj robiji Ratku Mladiću i zločinima koji mu se stavljaju na teret, pogledajte u priloženom videu...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook