VIDEO/ PREPUNA DVORANA DOČEKALA ZVIJEZDU

Povratak Tonyja Cetinskog: Evo kako je bilo na prvom koncertu popularnog pjevača nakon kobne nesreće...

Showbizz25.11.17, 14:20h

Povratak Tonyja Cetinskog: Evo kako je bilo na prvom koncertu popularnog pjevača nakon kobne nesreće...
Prethodno je Tony otkazao nekoliko ugovorenih nastupa, ali je uoči sinoćnjeg koncerta izjavio da mu je ovo velika obaveza i da će zbog toga dati sve od sebe upravo u Zadru

 

 

Nakon višesedmične povučenosti iz javnog života, Tony Cetinski vratio se na scenu, a prvi koncert poslije kobne nesreće u Rovinju održao je pred zadarskom publikom. 


Prethodno je Tony otkazao nekoliko ugovorenih nastupa, ali je uoči sinoćnjeg koncerta izjavio da mu je ovo velika obaveza i da će zbog toga dati sve od sebe upravo u Zadru.


- Želim se zahvaliti svima na podršci koju ste mi dali u nimalo lakim danima iza nas, jednim dostojanstvenim i lijepim koncertom u gradu u kojem sam 90-ih godina možda češće nastupao nego igdje i za koji me vežu divna sjećanja, rekao je Cetinski za lokalne medije.


Dan prije koncerta javnosti i svojim obožavateljima obratio se i porukom na Facebooku, gdje je napisao:


"Ne znam što da vam kažem i koliko da vam se zahvalim na ovolikoj podršci. Uvijek ste bili uz mene, i u najljepšim i u najtežim trenucima. Podigli ste me, nastavit ću dalje s koncertima. Kako ljudi kažu i kako ste mi i sami rekli tokom svih ovih dana, život ide dalje. Moram živjeti dalje, moram se baviti ovim poslom. Hvala vam svima na podršci. Vidimo se na nadolazećim koncertima".

 

A kako je bilo u Zadru, pogledajte u fragmentima koji slijede, a koje je popularni pjevač objavio na svojoj Facebook stranici...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook