kupujmo domaće

Vrhunski kulinarski doživljaj: Premium Paste Sprind osvajaju tržište

Biznis Klub21.11.17, 12:13h

Vrhunski kulinarski doživljaj: Premium Paste Sprind osvajaju tržište
Sprind Premium paste Vam omogućavaju da na brz i jednostavan način pripremite sebi, svojoj porodici i prijateljima vrhunski kulinarski doživljaj kod kuće

 

Prehrambena industrija Sprind d.d. Sarajevo je prvi domaći proizvođač dubokozamrznutih polugotovih jela, u čijoj je osnovi tjestenina, i to prema originalnim italijanskim recepturama.

 

U okviru brenda zamrznutih Sprind  Premium Pasti su proizvodi: Cannellone sa sirom i špinatom, Lasagne alla Bolognese, Lasagne Vegetariane, Raviole sa junećim mesom, Raviole sa sirom, Raviole sa sirom i špinatom i Pikant Raviole sa junećim mesom.


Sprind Premium paste Vam omogućavaju da na brz i jednostavan način pripremite sebi, svojoj porodici i prijateljima vrhunski kulinarski doživljaj kod kuće.

 

sprind-paste

 

Brza i jednostavna priprema ih čine idealnim izborom za užurbanu svakodnevnicu. Proizvedene po originalnim italijanskim recepturama, bez dodanih aditiva, konzervansa i pojačivača okusa, od najkvalitetnijih sirovina što ih čini prirodnim, kvalitetnim i ukusnim proizvodima. Premium Paste osiguravaju nužne hranjive sastojke i vlakna, te ugljikohidrate za energiju.


Cannellone sa sirom i špinatom i Lassagne alla Bologenese su dobitnici zlatne i srebrene medalje za kvalitet na sajmu sa najdužom tradicijom u BiH, Gradačačkom sajmu, što je još jedna potvrda njihove kvalitete.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook