FOTO/ Poznata blogerica

Za Ellu Dvornik nema mira: Iako je tek rodila, vraća se na posao

Showbizz20.11.17, 20:11h

Za Ellu Dvornik nema mira: Iako je tek rodila, vraća se na posao
Osim teksta objavila je predivnu fotografiju s kćerkicom za koju je, naravno, pokupila komplimente u komentarima

 

Ella Dvornik tek je provela vikend kod kuće s bebom, a već se sprema za izlazak! Kako je poznata blogerica napisala na svom profilu na Facebooku, već se od sutra misli ponovno posvetiti poslu, a za to joj je potreban izlazak pa će beba Balie Dee na svoju prvu pravu šetnju.


 
- Vrijeme je za spavanac. Doduše kratki.Sutra ponedjeljak za mene znači povratak u stvarnost i na posao. To znači da će mala Balie morati sa mnom sutra van jer je mama u pokretu i petoj brzini, treba skinut trbuh, ljudi me još uvijek puštaju preko reda! Šalim se... Bila sam danas kupiti neka zimska odijela za nju da možemo bezbrižno gurati se u kolicima, i čovječe... Nije ni čudo što nas starci tjeraju da idemo na faks... Hoće svoje pare nazad, djeca su skupa!!! Sorry mama - napisala je Ella u objavi.

 

Osim teksta objavila je predivnu fotografiju s kćerkicom za koju je, naravno, pokupila komplimente u komentarima. No, izlazak nakon nekoliko dana nije se svidio baš svim mamama pa su je mnoge upozorile da bi posljedice nedovoljnog odmaranja i ležanja mogla osjetiti kasnije.

 

ella

 

Ella Dvornik i Charles Pearce postali su roditelji nakon četiri godine veze. Zaručili su se prošle godine u Japanu, a vjenčanje planirano za ovu godinu odgodili su do daljnjega. Ella je rodila prije tačno sedam dana u zagrebačkoj Poliklinici Podobnik.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook