kontraverzni estradni menadžer

Mario Softa bez dlake na jeziku: Naručim joj ribu, ona traži ajvar!

Showbizz20.11.17, 16:33h

Mario Softa bez dlake na jeziku: Naručim joj ribu, ona traži ajvar!
Istinske menadžere zamjenili su samoproglašeni propali kriminalci, koji pjevačima bez karaktera, morala i principa govore šta će da rade

 

 

Mario Softa, kontraverzni estradni menadžer pričao je bez dlake na jeziku o situaciji na bh. estradi i privatnom životu.


 
Priča, kako je trenutna situacija na bh sceni užasna, nikad gora. Kaže, kako imamo pet zvijezda koji čuvaju svoju poziciju, a uzimaju milione, dok ostalih 25 pjevača kupe mrvice i hodaju kao mušice bez glave, a ostalih pola ne žive u glavnom gradu BiH, želeći da naprave karijere.

 

- Godinama tonemo u dubiozu, Beograd nam je uzeo sve pjevače koji su imalo valjali. Sarajevo od pola miliona stanovnika sveden je na jednu diskoteku i jedan restoran i to nam sve govori gdje živimo, a Budva od 15 hiljada ima pet vrhunskih diskoteka koje su na svjetskom nivou – iskreno će Softa za Express.

 

Kaže, kako ima dva istinska menadžera, a to su Ervin Salihbegović i Bane Obradović, a svi ostali za njega su indijanci bez firme i licence, koji su do jučer bili mesari, konobari. Priča kako su to od njih napravili papanski Jutjub pjevači sa planina.

 

- Istinske menadžere zamjenili su samoproglašeni propali kriminalci, koji pjevačima bez karaktera, morala i principa govore šta će da rade i upravljaju njihovim karijerama kako oni žele - kazao je Mario.

 

Njegova nova pjesma „Džukele“ prošla je fenomenalno. Kako kaže, postala je himna svakom ološu koji se nakotio ovdje i donio nekulturu i sada vlada njim bez osjećaja pravog sarajevskog duha ljepote, šarma, humora i harizme – brutalno će on.  

 

O njegovom privatnom životu zna se dovoljno. On je u svojoj 46 godini još uvijek slobodan i sa djevojkama se druži seksualno.

 

- Nemam djevojku već samo sexualne veze i taj način života mi je dojadio. Volio bih da nađem srodnu dušu,  ali puno je danas klošarki koje glume neko ludilo. Ja je izvedem na večeru, a ona drži čašu za vino kao ručku od bicikla. Naručim joj ribu, a ona traži ajvar. Valjda će me Bog pogledati i  da me u 2018. godini spoji sa damom kakva i dolikuje mom profilu završava on.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook