Nadriljekarka osuđena na uslovnu kaznu

Da li nešto krije majka Zorana Marjanovića: Nakon Jeleninog ubistva lakirala nokte, a na sahranu nije otišla zbog bizarnog razloga!

Hronika19.11.17, 13:21h

Da li nešto krije majka Zorana Marjanovića: Nakon Jeleninog ubistva lakirala nokte, a na sahranu nije otišla zbog bizarnog razloga!
Trudila se da što manje bude u medijima i suzdržavala se od komentara

 

Ni dan-danas, 19 meseci od ubistva pjevačice Jelene Marjanović, nije potpuno jasno šta o tome zna njena svekrva i nadriljekarka Zorica Marjanović, koja odbija da odgovara na pitanja u vezi sa kobnim 2. aprilom 2016. godine.

 

Zoranova majka Zorica je možda najinteresantnija ličnost u porodici Marjanović.

 

Ona se trudila da što manje bude u medijima, suzdržavala se od komentara. Međutim, baš takvo ponašanje probudilo je sumnju u to da ona možda nešto skriva.

 

Članovi porodice na čelu sa suprugom Vladimirom i sinom Zoranom ovu ženu su pominjali kao najbitnijeg člana porodice, a koliko zapravo ona vuče konce u ovoj porodici vidi se po stavu njenih ukućana kada se ona pojavi. Niko od Marjanovića nije pričao o drugim članovima porodice sem o njoj i svaki put u superlativu kao o "ženi zmaju" koja je toliko toga proživjela i koja ima iscjeliteljske moći - "dar od boga".

 

Prvi bizaran postupak ove žene bio je neposredno nakon što je otkriveno da je Jelena ubijena. Ona je pred predstavnicima medija bila uplakana da bi neposredno nakon toga ušla u kuću i uradila sebi manikir?!

 

Međutim, to je samo dio njenih bizarnih djela. Naime, Zorica, koja se inače bavi nadriljekarstvom, izbjegla je odlazak na sahranu svoje snahe jer, kako je tada kazao njen suprug Vladimir, "ona tamo nije smjela da ode zbog posla kojim se bavi, jer je na groblju energija veoma loša i ako bi se tamo pojavila, ugrozila bi svoju energiju".

 

Energija koja ova žena navodno posjeduje Zorici je služila kao opravdanje za to da ne bude podvrgnuta poligrafu. Samim tim, nikada nije utvrđeno da li ona nešto o ubistvu zna.

 

Njeni bizarni postupci išli su dotle da ona već skoro dva mjeseca, koliko je Zoran Marjanović u pritvoru, sinu nije otišla u posjetu koji se u pritvorskoj ćeliji Centralnog zatvora u Beogradu nalazi od 15. septembra, kada je uhapšen.

 

Taman kada su svi pomislili da će se konačno otkriti šta zna Zorica nakon što je pozvana na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu, Zorica je ponovo odbila da svjedoči i iznese svoja saznanja o 2. aprilu 2016. godine, danu kada je pjevačica nestala, a zatim monstruozno ubijena.

 

Zorica Marjanović nikada nije davala izjave za medije niti je željela da bude tu kada su novinari razgovarali sa njenim sinom Zoranom, odnosno sa suprugom Vladimirom. Međutim, jedini put kada je odstupila od svog stava, bio je kada je imala saslušanje zbog bavljenja nadriljekarstvom, sedam mjeseci po ubistvu svoje snahe. Ona je tada potpisala sporazumno priznanje krivice kojim je pristala na uslovnu kaznu od tri mjeseca.

 

- Nas bog čuva, bog sve vidi. Šta sam ja imala da priznam kada ja nikada nisam naplaćivala to što sam pomagala drugima - rekla je ona za Blic tada.


(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook