VIDEO/ VEĆ SE POTUKLA, A PRIJETI JOJ I IZBACIVANJE

Dodikova seksi pratilja ušla u 'Zadrugu': Sjećate li se fotografije sa aerodroma u Moskvi i ko je 'zamaskirana' plavuša?

Zabava18.11.17, 20:06h

Dodikova seksi pratilja ušla u 'Zadrugu': Sjećate li se fotografije sa aerodroma u Moskvi i ko je 'zamaskirana' plavuša?
Predsjednik RS se na sebi svojstven način potrudio da se ovaj skandal zataška i zaboravi. Pominjala su se imena nekoliko djevojaka iz Banjaluke i Srbije, na koje je Dodik, navodno, slab

 


Sjećate li se skandala od prije godinu i više dana sa aerodroma u Moskvi čiji je glavni akter bio Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske? Ako ne, podsjetićemo vas: Dodik je na moskovskom aerodromu uslikan u društvu atraktivne mlade plavuše, diskretno udaljene i "maskirane" lične "pratilje", sa kojom je boravio na privatnom odmoru u Rusiji. Nakon što je uočio da ga je neko fotografisao, obrušio se na "fotografa", verbalno ga vrijeđajući, uz fizičke prijetnje, piše BN TV.


Rijetki mediji koji su izvještavali o ovoj još jednoj Dodikovoj aferi, nisu mogli odgonetnuti identitet njegove "partnerke", odnosno "saputnice", a predsjednik RS se na sebi svojstven način potrudio da se ovaj skandal zataška i zaboravi. Pominjala su se imena nekoliko djevojaka iz Banjaluke i Srbije, na koje je Dodik, navodno, slab.


Jedno od njih bilo je i ime poznate banjalučke "umjetnice" Sandre Bojić, u estradnom i "celebrity" (polu)svijetu poznatije pod  pseudonimom "MC Alex".


Sandra, odnosno "MC Alex",  prije nekoliko nedjelja ušla je  u srpski reality program "Zadruga", kako su producenti najavili, "kao specijalno iznenađenje koje će otkriti sve tajne ostalih ukućana".


"MC Alex" ja za kratko vriijeme koje je provela u "Zadruzi" u potpunosti opravdala očekivanja i najave producenata ovog rijalitija. 


Njen boravak je obilježen svađama, uvredama, prostaklucima, pa i fizičkim obračunima, uglavnom sa ženskim ukućanima. 

 


Zbog sukoba u kojima je redovno učestvovala i ratoborna  "MC Alex" u više navrata je intervenisalo obezbjeđenje rijalitija, a prijeti joj je i izbacivanje iz ovog, kako su ga nazvali, prostačkog, "show programa".


Pjevačica Goga Sekulić, najbolja prijateljica  nestašne "MC Alex" sa kojom je snimila i duet, kaže da od nje "prava iznenađenja tek treba očekivati". 


Sekulićka je otkrila  da su mnogi u Banjoj Luci ludovali za njenom prijateljicom "ali da Alex interesuju samo ozbiljni muškarci".


 

(BN TV/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook