Rocky je seksualni manijak

Sylvester Stallone je maloljetnicu primorao na grupni seks, a na vrhuncu slave silovao je i svoju sestru?

Showbizz17.11.17, 08:23h

Sylvester Stallone je maloljetnicu primorao na grupni seks, a na vrhuncu slave silovao je i svoju sestru?
Prema pisanju New York Posta 2013. godine, glumac je krajem 1980-ih, kada je bio na vrhuncu karijere, dao dva miliona dolara i mjesečno uplaćivao 16.500 dolara svojoj polusestri Toni-Ann

 

Glumac Sylvester Stallone prije nekoliko decenija primorao je maloljetnicu na seks, o čemu postoji i policijski dokument, ali ona nikada nije optužila glumca. Inače, Stallone je navodno godinu dana poslije tog incidenta optužen da je silovao i svoju polusestru.

 

Prije nekoliko godina pojavila se priča da je Stallone krajem osamdesetih silovao svoju sestru, Toni-Ann. Te tvrdnje je u javnost iznio njen sin Ed, dok je Stalloneova majka kazala da se Toni-Ann drogirala i da je ucjenjivala glumca da bi mu izvukla novac.

 

Prema pisanju New York Posta 2013. godine, glumac je krajem 1980-ih, kada je bio na vrhuncu karijere, dao dva miliona dolara i mjesečno uplaćivao 16.500 dolara svojoj polusestri Toni-Ann koja mu je prijetila da će mu uništiti karijeru. Ona je preminula 2012. godine od kancera, a do smrti je tvrdila da ju je seksualno napastvovao. Kada su se u javnosti pojavili dokumenti koji pokazuju da je Stallone seksualno iskoristio i napastvovao maloljetnicu, priča o silovanju polusestre dobija novu težinu.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook