SBB odgovara na prozivke SDA

Radončić u svojoj kući ima tri šehida i nema komplekse pred dezerterima iz familije Izetbegović

Front16.11.17, 17:25h

Radončić u svojoj kući ima tri šehida i nema komplekse pred dezerterima iz familije Izetbegović
Niko od Izetbegovića nije poginuo, niti od Gradevića, kako je djevojačko prezime Sebije. Radončić u svojoj kući ima tri šehida, svaki dan je bio u opkoljenom Sarajevu, bio je u Štabu Vrhovne komande Oružanih snaga BiH i nema komplekse pred dezerterima iz familije Izetbegović, saopćeno je iz SBB-a

 

Povodom saopćenja SDA, SBB u svom saopćenju ponovo "podsjeća javnost da su dva najveća partnera Bakir Izetbegović i Milorad Dodik".

 

- Oni građane plaše nepostojećim ratom! Suverenost BiH čuvaju Dejtonski ugovor i snage EUFOR-a, te nema straha od novih sukoba. Izetbegović očigledno žali za vremenima vreća punih zlata i mudžahedina, kada je, osim rahmetli Alije Izetbegovića, cijela njegova porodica bila u inozemstvu, skupljala enormne količine zlata i dovodila mudžahedine. On se lično skrivao u sefu Centralne banke, niko od Izetbegovića nije poginuo, niti od Gradevića, kako je djevojačko prezime Sebije.
Radončić u svojoj kući ima tri šehida, svaki dan je bio u opkoljenom Sarajevu, bio je u Štabu Vrhovne komande Oružanih snaga BiH i nema komplekse pred dezerterima iz familije Izetbegović - saopćeno je iz SBB-a.

 

- Svjedočenje u Prištini na koje se poziva Bakir Izetbegović, vrlo je bolno za njega, jer je Radončić govorio o ubistvima bošnjačke državne mafije i likvidaciji najmanje 50 žrtava nalogodavaca koji i danas maštaju o fildžan državici. Njima jedino odgovara Dodik da dobiju fildžan državicu, a Dodik svoju Republiku Srpsku.
I to prepoznaju sve patriote Bosne i Hercegovine – kaže se u saopćenju Press centra SBB-a

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook