možda niste znali

Gospodo, ove stvari smanjuju dužinu i obujam penisa - duplo je manji!

DEPO PLUS15.11.17, 16:25h

Gospodo, ove stvari smanjuju dužinu i obujam penisa - duplo je manji!
U isto vrijeme do promjene dolazi i na testisima koji se povuku prema tijelu pokušavajući sačuvati svoju toplinu

 

Pomisao da bi mu se penis mogao smanjiti, za svakog muškarca je noćna mora. No, ponekad se to događa, a stručnjaci objašnjavaju kada, kako i zašto - i treba li se zabrinuti- piše 24sata.hr.

 

Hladnoća na penis djeluje tako da ga smanjuje, bilo da se radilo o izloženosti hladnoj vodi ili hladnom zraku. Može ga skratiti do 50 posto dok mu se obujam zna smanjiti do 30 postotaka, ovisno koliko je hladno, tvrde urolozi.

 

U isto vrijeme do promjene dolazi i na testisima koji se povuku prema tijelu pokušavajući sačuvati svoju toplinu. A, zašto se to događa?

 

Objašnjenje je vrlo jednostavno - krvne žile u spolovilu se na hladnoći sužavaju i automatski tkivo izgleda manje.

 

Sužavaju se, ne samo u penisu, već i na svim ostalim vanjskim dijelovima tijela. Tako tijelo štiti unutarnje organe uslijed niskih temperatura usmjeravajući krv na njih.

 

Stručnjaci kažu kako se penis može smanjiti i kod stresa. Ali, nemojte paničariti - kao što se stisnuo, tako će se i raširiti kada se promijene uvjeti koji tako djeluju na njegove krvne žile. 

 

Još neke činjenice o penisu i njegovoj veličini:

 

- Pušenje može skratiti penis za centimetar jer smanjuje dotok krvi u njega. Protok krvi je ključan za stvaranje erekcije, a cigarete sužavaju žile i stvaraju probleme s cirkulacijom, a time i s dopremom krvi u penis. U konačnici to može rezultirati manjim spolovilom u erekciji.

 

- Bolna, no realna činjenica za muškarce je to da što su stariji i njihov penis postaje sve manji. On normalnu veličinu postiže između 17. i 22. godine, a do kraja života može se smanjiti do tri centimetra. To se događa zbog smanjenog protoka krvi kroz žile. 

 

- Ne postoji poveznica po kojoj bi se veličina spolovila mogla procijeniti po visini muškarca ili duljini njegovih stopala. 

 

- Neki muškarci imaju relativno kratak penis u opuštenom stanju, ali kod erekcije naraste prilično. S druge strane, postoje muškarci koji se mogu pohvaliti velikim spolovilom dok je opušten, ali nakon erekcije nije impresivno veći kao što bi mnoge žene očekivale. 

 

- Samo šest posto muškaraca koristi ekstra velike kondome, tvrde proizvođači.

 

- Većina muškaraca podcjenjuje veličinu vlastitog penisa.

 

- Samo jedan centimetar dugačak je najmanji izmjereni penis, dok je najvećem nevjerojatnih 48 centimetara - vlasnik mu je Roberto Esquivel Cabrera iz Meksika i sigurno mu nije lako hodati s time po svijetu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook