FOTO/ Završila novu pjesmu

Bit će bolji i od 'Barabe': Sa kojom zvijezdom Elvira Rahić snima duet?

Showbizz14.11.17, 17:47h

Bit će bolji i od 'Barabe': Sa kojom zvijezdom Elvira Rahić snima duet?
Sigurna da će pjesma brzo postati hit, Elvira je po izlasku iz muzičkog studija sa ekipom Gorana Šljivića, snimila spot za novu pjesmu

 

Elvira Rahić koja slovi za jednu od najboljih bh. pjevačica, a zbog pripremanja novih pjesama, u posljednje vrijeme nije se puno eksponirala u medijima.

 

Poznata po tome da je uvijek karijeru gradila potencirajući priču o kvalitetnim pjesmama, dobrom glasu, odličnim nastupima Elvira nikada nije zloupotrebljavala svoju privatnost kako bi „preko noći“ postala popularnija. Jedna je od rijetkih koja i bez velike reklame, bilježi rekordan broj gostovanja, posebno u inostranstvu. 

 

Popularna Elvira ovih dana završila je novu pjesmu pod nazivom „Crni zidovi“. Riječ je o numeri koju potpisuju Peđa Medenica i Endži Mavrić, dokazani autori velikih hitova. 

 

Sigurna da će pjesma brzo postati hit, Elvira je po izlasku iz muzičkog studija sa ekipom Gorana Šljivića, snimila spot za novu pjesmu. A, publiku neće dugo držati u neizvijesnosti, jer će krajem mjeseca „Crne zidove“ promovirati u emisijama Hayat TV i „Grand paradi“.

 

elvira-rahic-spot

 

- Jako sam zadovoljna pjesmom, ali i kadrovima koje je napravio veliki profesionalac Goran Šljivić sa svojim saradnicima. Od kraja mjeseca ću se maksimalno posvetiti promoviranju nove pjesme i vjerujem da će i moja publika pozitivno reagirati baš kao i ja na hit koji su mi napravi Peđa i Endži – Elvirina su očekivanja.  

 

Otkrila je da već uveliko snima i drugu pjesmu koju će objaviti u martu, a za ljeto priprema duetsku pjesma sa jednim velikim regionalnim pjevačem.

 

Podsjetimo, u bogatoj karijeri Elvira je snimila duete sa Mladenom Vojičićem Tifom, Enesom Begovićem, Šerifom Konjevićem i Samirom Mujagićem SMS-om. Sve su one napravile veliki uspjeh, ali ipak zajednička pjesma sa Tifom „A sada idem“ (Baraba) postala je regionalni hit. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook