VIDEO/ Otvorila dušu o životu u Istanbulu

Emina Jahović objasnila zašto ne može s Turkinjama: Nismo na istoj frekvenciji, teško mi je...

Showbizz14.11.17, 15:22h

Emina Jahović objasnila zašto ne može s Turkinjama: Nismo na istoj frekvenciji, teško mi je...
Najviše mi nedostaju prijatelji i rodbina. Ja nisam tip koji može da se druži sa svakim

 

Emina Jahović jedna je od najuspješnijih domaćih pjevačica koja već godinama sa porodicom živi u Istanbulu.

 

Međutim, iako mnogi misle da joj pored luksuza u Turskoj baš ništa ne nedostaje, Emina za Telegraf kaže da ipak nije sve tako savršeno.

 

- Najviše mi nedostaju prijatelji i rodbina. Ja nisam tip koji može da se druži sa svakim. Volim naš mentalitet ljudi, to je ono na šta sam ja navikla i vrlo slabo se uklapam u turske... Volim Istanbul, ali nismo na istoj frekvenciji ja i Turkinje, tako da, vrlo je teško. Mislim da je svako usamljen u inostranstvu. Nije to džabe... Kako se kaže, nostalgija - iznenadila je Emina iskrenom izjavom.

 

Budući da je na sebi nosila krzno, interesovalo nas da li je ono pravo ili ne.

 

- Moram da priznam da nosim i pravo krzno. Obožavam životinje i sve je to katastrofalno što se radi da bi se te stvari napravile, ali isto tako morali bi da se odreknemo kože i mesa i cipela i svih tih stvari pre nego što se odreknemo krzna. Žao mi je, ali imam i takvih komada, ne mogu da lažem. Ali, ovo nije pravo krzno - navela je pjevačica.

 

Međutim, pored obaveza oko djece i muzike, Emina vrijedno radi i na privatnom biznisu, a pred kamerom otkrila je i o čemu se radi.

 

- Ja sam radila dve godine na jednoj šnali koja će izaći vrlo brzo, za jedno tri, četiri meseca i to je moj patent koji će izaći worldwide... To je nešto revolucionarno i ja se nadam da će to da raduje sve žene koje vole lepotu - rekla je Emina.

 

 

(Telegraf, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook