VIDEO/ Zaboravljena snimka

Pogledajte kako Demi Moore ljubi 15-godišnjaka: On je krasan dečko, ne mogu vam opisati koliko ga volim...

Showbizz13.11.17, 15:43h

Pogledajte kako Demi Moore ljubi 15-godišnjaka: On je krasan dečko, ne mogu vam opisati koliko ga volim...
Moore je s Tanzinijem glumila u dugovječnoj sapunici 'Opća bolnica', a svoju privrženost tinejdžeru, glumica je zorno pokazala na njegovoj proslavi

 

Hollywood se posljednih mjesec dana trese od skandala vezanih uz seksualna uznemiravanja i zlostavljanja, iz dana u dan u javnost pristižu priče i snimke iz davnina koje bi trebale dokazati da se takve stvari u svijetu slavnih i bogatih događaju desetljećima, a brojne zvijezde moraju se izvinjavati za grijehe iz davne prošlosti.

 

Jedna od njih mogla bi biti i Demi Moore, a kao dokaz njezine 'burne prošlosti' trebala je poslužiti jedna snimka iz 1982. godina na kojoj tada 19-godišnja glumica ljubi 15-godišnjeg Philipa Tanzinija.

 

Moore je s Tanzinijem glumila u dugovječnoj sapunici 'Opća bolnica', a svoju privrženost tinejdžeru, glumica je zorno pokazala na njegovoj proslavi 15. rođendana. Moore je sočno izljubila mladog dječaka i počastila ga toplim riječima.

 

- Obožavam Phillipa, on je jedini čovjek kojeg volim... Stvarno ga volim, on je najdraža osoba u mom životu...

 

Snimka je na svjetlo dana izašla još 2012. godine, ali velika eksplozija u posjećenosti dogodila se tek u posljednjih mjesec dana, nakon izbijanja skandala s Harveyjom Weinsteinom.

 

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook