Svima nedostajao na sceni

Riječi najbližih kolega o Oliveru Dragojeviću natjerat će vam suze na oči

Showbizz13.11.17, 13:47h

Riječi najbližih kolega o Oliveru Dragojeviću natjerat će vam suze na oči
Siguran sam da će nam se vratiti puno jači. Utjecao je na naše živote, a nadam se da će tek utjecati

 

Pjevač Oliver Dragojević otkazao je svoj koncert na nastupu u Njemačkoj, ali su njegove kolege u Frankfurtu ipak otpjevale njegove pjesme kao znak podrške ovom pjevaču.

 

Oliver Dragojević nije mogao da otputuje u Njemačku jer mu je ljekar to zabranio, a bilo je evidentno da je svima nedostajao na sceni, ali i van nje.

 

- U Njemačku dolazimo više od 30 godina. Ne pamtim da je prošla godina kad Oliver nije bio sa nama. Svi smo uz njega i želimo da slijedeće godine pjevamo svi zajedno - ispričao je Mladen Bodalec

 

Koncert je otvorio Petar Grašo.

 

- Siguran sam da će nam se vratiti puno jači. Utjecao je na naše živote, a nadam se da će tek utjecati - rekao je Grašo.

 

Sa njim se čuo i kolega Mate Bulić koji je ispričao kako se Oliver Dragojević trenutno osjeća.

 

- Tužni smo što Oliver nije s nama. Čuo sam se s njim telefonski, dva puta. On je čovjek jake glave i sve podnosi stoički. Uvjeren sam da će naš prijatelj slijedeće godine biti s nama - kazao je Bulić.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!