VIDEO/ Nove jezive optužbe cure iz Hollywooda

Charlie Sheen uništio je omiljenog dječijeg glumca, silovao ga je kada mu je bilo samo 13 godina!

Hronika08.11.17, 21:25h

Charlie Sheen uništio je omiljenog dječijeg glumca, silovao ga je kada mu je bilo samo 13 godina!
"Cijeli život pokušavao se oporaviti od tih iskustava", stoji u knjizi Coreyja Feldmana. Prije šest godina, kad su ga pitali što misli o Sheenu, odgovorio je da nije njegov obožavatelj - zbog stvari koje činio drugim ljudima

 

 


Charlie Sheen (52) snimio je jedan film s Coreyjem Haimom, "Lucas" 1986. godine, a jedan od omiljenih dječjih glumaca tad je imao 13 godina. Prema novim šokantnim saznanjima, problematični Sheen, koji je za vrijeme snimanja imao 19 godina, tad je silovao Haima, prenosi 100posto.hr.


Sve je medijima ispričao prijatelj pokojnog Haima, glumac Dominick Brascia.


"Corey mi je rekao da su on i Charlie na snimanju filma pušili travu i onda se seksali. Nakon toga Charlie je prema njemu bio hladan i nezainteresiran. Nije se više htio družiti s njim", rekao je Brascia.


Incident je, izgleda, u svojoj knjizi o holivudskim pedofilima opisao i Corey Feldman, samo što nije imenovao Sheena.


"U jednom trenutku Coreyja je netko od odraslih na snimanju 'Lucasa' uvjerio da je normalno da mladi dečki s odraslim muškarcima imaju seksualne odnose, da to rade svi u Hollywoodu i filmskoj industriji. Zato je pristao na sastanak s njim u pauzama između snimanja. Cijeli život pokušavao se oporaviti od tih iskustava", stoji u knjizi Coreyja Feldmana. Prije šest godina, kad su ga pitali što misli o Sheenu, odgovorio je da nije njegov obožavatelj.

 

"Pogotovo zbog stvari koje je učinio ljudima koje poznajem", rekao je Feldman, prvi i jedan od rijetkih dosad koji je progovorio o zlostavljanju dječaka i mladića u Hollywoodu.


Mnogi drugi izvori također tvrde kako je Corey Haim pristao na seks sa Sheenom jer je mislio da to mora učiniti, no kasnije je shvatio da je to pogrešno.



Corey Haim glumačku karijeru započeo je s 10 godina, no uloga u "Lucasu" bila je prijelomna za njegovu karijeru. U filmu su s njim i Sheenom glumile Kerri Green i Winona Ryder.


Haim je bio jedan od omiljenih teen glumaca osamdesetih i devedesetih, a on i Corey Feldman bili su poznati kao kolege na ekranu i bliski prijatelji u stvarnom životu. Haim je najpoznatiji po ulogama u "Vozačkoj dozvoli", "Izgubljenim dječacima" i "Brzom bijegu".


Od tinejdžerskih dana imao je problema s ovisnosti o alkoholu i drogama, kao i Corey Feldman, i s godinama sve više propadao. Feldman je u autobiografiji napisao kako su se obojica počeli drogirati upravo s ljudima koji su ih zlostavljali; od njih su dobili drogu. Kasnije su u alkoholu i drogi tražili zaborav. 


Corey Haim tragično preminuo je 2010. godine od problema uzrokovanih dugogodišnjom zlouporabom droge. Imao je 38 godina.

 

(100posto.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook