foto/ nema snage komunicirati

Tony Cetinski poslao poruku porodici muškarca kojeg je pregazio: 'Ništa me ne može utješiti, bol je...'

Hronika06.11.17, 18:32h

Tony Cetinski poslao poruku porodici muškarca kojeg je pregazio: 'Ništa me ne može utješiti, bol je...'
"Tony naravno nije na fb, ali ovo su njegove riječi. Nema ni snage ni mogućnosti mobilnog i bilo kakvog komuniciranja"- stoji u napomeni ispod

 

Nakon što se jučer novom profilnom fotografijom obratio prijateljima na Facebooku, Tony Cetinski koji je u Rovinju u saobraćajnoj nesreći pregazio Ibrahima Kevljanina (62) danas je preko svojih bližnjih izrazio sućut unesrećenoj porodici.

 

"Kako, zašto i što napisati ili kazati u ovom trenutku? Kako pomoći jednom nesretnom čovjeku, sugrađaninu i bratu u situaciji kada bih najradije da mogu vratio vrijeme ili poželio da me se probudi iz ove bizarne i tragične noćne more.

Hvala svim razumnim i dobrim ljudima na podršci u ovim trenucima, ali vjerujte mi da uopće nije bitno kako se ja sad osjećam jer me ništa ionako ne može utješiti, a o riječima utjehe prema obitelji poginuloga i svima koji su ga poznavali da i ne govorim. Utjehu će biti teško naći, a bol je velika.

Moje misli i molitve su usmjerene prema njemu i njegovim bližnjima i tako će biti dok god budem živ. Najdublja i iskrena sućut obitelji pokojnika i svima koji su ga poznavali. Velika bol će zauvijek ostati", osvanulo je danas na privatnom profilu pjevača.

 

tony-cetinski-status

 

"Tony naravno nije na fb, ali ovo su njegove riječi. Nema ni snage ni mogućnosti mobilnog i bilo kakvog komuniciranja", stoji u napomeni ispod.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook