Hollywood u šoku

Poznati glumac se ubio skokom sa zgrade: Zvijezda 'CSI: Miami' i 'Malcolm u sredini' ostavila oproštajnu poruku u kojoj...

Mediji03.11.17, 21:06h

Poznati glumac se ubio skokom sa zgrade: Zvijezda 'CSI: Miami' i 'Malcolm u sredini' ostavila oproštajnu poruku u kojoj...
Njegovo tijelo je pronađeno sat vremena poslije ponoći, a kod njega je bila i oproštajna poruka

 

 

Zvijezda "CSI: Miami", "Malcolm in the Middle" i drugih popularnih serija i filmova izvršila je samoubistvo skokom sa zgrade!

 

Kako javlja američki portal TMZ, Brad Bufanda (34), koji se osim ovim proslavio i ulogama u serijama i filmovima "Veronica Mars", "Boston Public", "Days of our Lives", "A Cinderella Story" i drugim, izvršio je samoubistvo sinoć skočivši sa zgrade u Los Angelesu.

 

brad-bufanda

 

Njegovo tijelo je pronađeno sat vremena poslije ponoći, a kod njega je bila i oproštajna poruka u kojoj se zahvalio na svemu svojim roditeljima i prijateljima.

 

Njegova menadžerka Kirsten Solem izjavila je da je u potpunom šoku, pošto ništa nije ukazivalo na to da bi popularni glumac mogao da se ubije. Kako je rekla, Bufanda nije koristio nikakve nedozvoljene supstance, niti je pokazivao da ima bilo kakvih emotivnih problema.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook