VIDEO/ Nakon što je pregazio čovjeka u Rovinju

Pojavio se snimak s mjesta nesreće, oglasio se Tony Cetinski: 'Ovo mi je najgori dan u životu...'

Hronika03.11.17, 19:08h

Pojavio se snimak s mjesta nesreće, oglasio se Tony Cetinski: 'Ovo mi je najgori dan u životu...'
Tony je jednom u Rovinju već doživio prometnu nesreću, i to prije 11 godina

 

Na cesti u Pustoj ulici u Rovinju u petak poslijepodne je smrtno stradao muškarac, a policija još uvijek utvrđuje je li smrt posljedica prometne nesreće, u kojoj je sudjelovao poznati muzičar Tony Cetinski.

 

Naime, rovinjska policija je oko 14 sati zaprimila dojavu da je u Pustoj ulici osobni automobil Mercedes, kojeg je vozio Cetinski (48), a koji je to potvrdio i medijima, udario u tijelo muškarca koji je ležao na cesti.

 

- Policija je osigurala mjesto događaja te je očevid još u toku nakon kojeg će biti jasnije je li muškarac poginuo u prometnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo - zjavila je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Vitasović.

 

Na mjestu nesreće morali su intervenirati i vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se tijelo smrtno stradalog muškarca nalazilo ispod automobila.

 

Ulica u kojoj se dogodila nesreća je jednosmjerna i vrlo uska tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja.

 

- Utvrđeno je da je smrtno stradala osoba i da je vozilo udarilo u tu osobu koja je na licu mjesta preminula. Tijelo je prebačeno na Odjel patologije Pulske bolnice radi obdukcije, a vozilo će biti pohranjeno radi eventualnog vještačenja, izjavio je zamjenik pulskog općinskog državnog odvjetnika Imanuel Basa.

 

Nije potvrdio je li nesretni čovjek stajao ili ležao u trenutku kada se nesreća dogodila.

 

Prema medijskim navodima, pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku kada je Cetinski naišao u svome automobilu.

 

Sam Tony iznimno je potresen, izjavio je da mu je to najgori dan u životu i da je sudjelovao u nesretnom slučaju za koji nije odgovoran. Siguran je da će to potvrditi i sama policija nakon što se obavi očevid.

 

Inače, Tony je jednom u Rovinju već doživio prometnu nesreću, i to prije 11 godina, kada se na motociklu vozio sa sinom. Tada je na njih naletio automobil.

 

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZINmd)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook