vruće igre bez granica

Trinaest nastranih seks priča nakon kojih ćete se osjećati kao totalni duduk

DEPO PLUS03.11.17, 13:15h

Trinaest nastranih seks priča nakon kojih ćete se osjećati kao totalni duduk
Sa svojim partnerom uživam u sado-mazu odnosu. Najviše me pali ponižavanje i pišanje po meni


 

BUZZFEED je nedavno pitao članove svoje zajednice o nastranim stvarima koje su im se dogodile tijekom seksa, a rezultat su priče kakve je zaista teško izmisliti. Uostalom, uvjerite se sami- prenosi Index.hr.

 

1. "Kapa srama"

 

Sa svojim partnerom uživam u sado-mazu odnosu. Najviše me pali ponižavanje i pišanje po meni. Najdraža uspomena mi je kad je više od 22 muškarca pišalo po meni dok sam nosila "kapu srama". Nakon što su pišali po meni, moj gospodar prisilio me da neko vrijeme sjedim u mokraći prije nego sam se mogla otuširati. To je definitivno jedna od "najvrućih" stvari koje sam ikad napravila.

 

2. Tatica

 

Moja djevojka ima "tatica" fetiš. Spenkanje je obavezno, a obično ide u paru sa štipaljkama za bradavice. Apsolutno me mora zvati "tatica" ili "gospodine", inače će uslijediti kazna. Ima nešto sjajno u tome da u nekoga imate toliko povjerenja da mu možete dati potpunu kontrolu nad svojim tijelom.

 

3. Tajni dernek

 

Bivša i ja bili smo na derneku pa smo se iskrali u sobu iza da se seksamo. Tijekom seksa sam je zavezao. Kad smo završili, ostavio sam je vezanu sat vremena. Vratio sam se i ponovo smo se seksali. Da ne bi bilo zabune, cijela stvar bila je konsenzualna.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook