2. decembra u dvorani Mejdan

Počela prodaja ulaznica za Balet na ledu u Tuzli

Kultura03.11.17, 11:58h

Počela prodaja ulaznica za Balet na ledu u Tuzli
Gledalište je numerisano tako da svi posjetioci, prilikom kupovine mogu odabrati precizno zonu i mjesto
 
 
Prodaja ulaznica za spektakl Balet na ledu St. Petersburg državnog baleta koji se održava 2. decembra u dvorani Mejdan, počinje u ponedjeljak, 06.11.2017. u 12h.
 
 
Ulaznice će se prodavati u cijelom sistemu porala KUPIKARTU.BA prodajnim mjestima i putem interneta – online prodaja. Gledalište je numerisano tako da svi posjetioci, prilikom kupovine mogu odabrati precizno zonu i mjesto. Sva mjesta garantovano neometano mogu pratiti predstavu iz bilo kojeg ugla u dvorani. 
 
 
Prodajna mjesta u Tuzli:
 
 
CD Shop Mido – Korzo BB
Agencija Putnik
Poslovnica I - Hotel Tuzla, Muharema Fiska Fizovića br. 15
Poslovnica II - Đorđa Mihajlovića bb
Ljaljic Tours
Agencija - Bankerova bb
Mjenjačnice Exclusive Change
Tržni centar Konzum Tuzla
Tržni centar Mellain Tuzla
UNCRO trafike 
Moja UNCRO Trafika - T.C. Omega
Moja UNCRO Trafika - Korzo
 
Svi oni koji su kupili ulaznice za otkazani sarajevski program mogu zamijeniti za događaj u Tuzli ili izvršiti povrat novca na slijedeći način:
 
 
- Online prodaja – novac će biti automatski vraćen na račun kupca
- Prodajna mjesta kupikartu.ba - Biletarnica BKC
- Prodajno mjesto Plato Skenderija – na prodajnom mjestu Plato Skenderija
 
 
Da podsjetimo, Jedinsnstveni vizuelno-muzički spektakl biće izveden prvi put pred tuzlanskom publikom. 
 
 
St. Petersburg državni balet jedan je od bisera Rusije osnovan 1967. godine. Ova baletna skupina nudi pravi klasični balet s klasičnim baletnim kostimima, a koji se izvodi na specijalnom klizalištu.
 
 
Ansambl sastoji se od plesača/klizača, a većina njih bili su vrhunski klizači u pojedinačnom te klizanju u parovima gdje su osvojili i brojne medalje.
 
 
Članovi baleta kombinacijom umjetničkog klizanja i klasičnog ruskog baleta osvajaju publiku diljem svijeta na najprestižnijim pozornicama, a do sada su imali više od 7 hiljada nastupa na rasprodanim najprestižnijim pozornicama. Svaku predstavu ovog čuvenog ruskog baleta prati i bogata kostimografija i rasvjeta. Zanimljivo je da ovaj ansambl u svom fundusu ima više od 800 kostima s kojima u cijelom svijetu očaravaju posjetitelje na klizalištima, pozorištima ili čak sportskim arenama.
 
 
St. Petersburg državni balet pred tuzlanskom publikom će izvesti predstavu ORAŠAR Petra Iliča Čajkovskog. Za tu priliku, Mejdan će biti prilagođen manifestaciji u formi teatra da bi publika što bolje mogla pratiti program iz svih pozicija gledališta. Shodno tome sva mjesta su numerisana a broj je ograničen.
 
 
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!