FOTO&VIDEO/ Promijenila joj lični opis

MMA ljepotica unakažena u ringu: Prije borbe je blistala, a onda je protivnica ubila boga u njoj

Sport02.11.17, 08:32h

MMA ljepotica unakažena u ringu: Prije borbe je blistala, a onda je protivnica ubila boga u njoj
Hardy je prije ulaska u svijet MMA borbi imala boksersku karijeru u kojoj je imala sjajan učinak od 20 pobjeda bez poraza, i sa mnogo sampopouzdanja je krenula i u borbe u oktagonu u promociji Bellator

 

Mnogima nije prijatno da gledaju MMA ljepotice u ringu, naročito kada se tamo loše provedu i ''dobiju po nosu'', kao što je to nedavno na Bellator 185 bilo sa Heather Hardy. Ova MMA ljepotica je blistala pred borbu protiv Kristine Williams.

 

Iako ima 35 godina, mnogi su Heather smatrali budućom MMA zvijezdom, zbog atraktivnog izgleda, provokativnog oblačenja u izuzetno seksi kostimu pred mjerenja i suočavanja licem u lice, a imala je i odličan debi u duelu protiv Alice Yauger u junu 2017. godine.

 

Hardy je prije ulaska u svijet MMA borbi imala boksersku karijeru u kojoj je imala sjajan učinak od 20 pobjeda bez poraza, i sa mnogo sampopouzdanja je krenula i u borbe u oktagonu u promociji Bellator.

 

Međutim, brutalno je zaustavljena u drugoj MMA borbi i to tako što joj je bukvalno izmijenjen lični opis.

 

heather-hardy

 

Kristina Williams je bukvalno ubila boga u njoj u ringu, a sudija je nakon brutalnog udarca nogom u glavu, kada je vjerovatno došlo i do lomljenja nosa, morao da prekine borbu.

 

Lice lijepe Heather bilo je obliveno krvlju i neprepoznatljivo u odnosu na ono kako je izgledala prije borbe.

 

Pogledajte i kako je izgledala borba:

 

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook