Vjerna svom predsjedniku

Dušanka Majkić oglasila se na Twitteru: BiH je eksperiment, a znamo da mali broj eksperimenata uspješno okonča!

Front29.10.17, 17:10h

Dušanka Majkić oglasila se na Twitteru: BiH je eksperiment, a znamo da mali broj eksperimenata uspješno okonča!
Slijedom Dodikovih izjava nakon današnjeg susreta sa Vučićem u Beogradu o "nikad gorim odnosima unutar BiH", i Dušanka Majkić je objavila kratak komentar na svom Twitter profilu

 

Visokopozicionirana političarka SNSD-a i poslanik ove stranke u Parlamentarnoj skupštini BiH, Dušanka Majkić trudi se da ne zaostaje za svojim predsjednikom i da ga vjerno prati u javnim stavovima o "nemogućoj Bosni i Hercegovini".


Tako se potrudila i ovoga puta te slijedom Dodikovih izjava nakon današnjeg susreta sa Vučićem u Beogradu o "nikad gorim odnosima unutar BiH", objavila kratak komentar na svom Twitter profilu. 


U njemu je Dušanka Majkić između ostalog ustvrdila da je "BiH eksperiment, a znamo da mali broj eksperimenata uspješno okonča"...


"BiH je eksperiment (stranaca), a znamo da se mali broj eksperimenata uspješno okonča. Nasiljem visokih predstavnika, BiH se nepovratno udaljila od same suštine Dejtonskog mirovnog sporazuma i postala prijetnja za dva od tri konstitutivna naroda. zato joj se i proriču male šanse za opstanak", poručila je Majkić putem Twittera.    

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook