uspješna glumica

Nepoznati detalji o životu Julie Roberts: Miljenicu Amerike polusestra je mrzila, a muža je otela drugoj

Showbizz28.10.17, 17:03h

Nepoznati detalji o životu Julie Roberts: Miljenicu Amerike polusestra je mrzila, a muža je otela drugoj
Poznata američka glumica Julia Roberts (50), rođena 28. oktobra 1967., a svjetsku popularnost stekla je u romantičnim komedijama

 

Mnogi smatraju da je Julia jedna od najljepših glumica svih vremena. Zgodna žena poznata je po ulogama u popularnim filmovima i brojnim vezama sa slavnim osobama

 

Poznata američka glumica Julia Roberts (50), rođena 28. oktobra 1967., a svjetsku popularnost stekla je u romantičnim komedijama- piše 24sata.hr.

 

Karijeru je započela 1987. godine s nekoliko niskobudžetnih filmova u kojim je njen tekst bio sveden na svega nekoliko rečenica. Prvi film u kojem je imala zapaženiju uloge bio je "Satisfaction".

 

Početkom 90-tih  godina Juliina karijera doseže vrhunac. Nakon što je glumila prostitutku u romantičnoj drami "Pretty Woman", uslijedio je prvi Zlatni globus za najbolju glavnu glumicu.

 

julia-roberts-richard-gere

 

Ovaj film zaradio je više od 460 milijuna dolara, što ga stavlja na vrh liste romantičnih komedija sa najvećom zaradom. 

 

Već iduće godine snimila je nekoliko filmova. Poznati triler "Sleeping with the Enemy", zatim je glumila Zvončicu u filmu "Hook",  te doktoricu Rachel u hororu "Flatliners".

 

Krajem devedesetih snima tri uspješne romantične komedije. Zajedno s Camerom Diaz odigrala je glavnu ulogu u filmu "My Best Friend' koji je zaradio 300 milijuna dolara.

 

Nedugo zatim snimila je "Notthing Hill"  sa zaradom većom od 360 milijuna dolara. Posljednja komedija u nizu je 'Runaway Bride' u kojem Julia ponovno  glumi s Richardom Gereom zbog čega ovu komediju  mnogi smatraju nastavkom „Pretty Woman“.

 

Sva tri filma nalaze se na listi dvadeset najuspješnijih  romantičnih komedija svih vremena. 

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook