Prvi susret angeline jolie i radeta šerbedžije

Sjedio sam za šankom i pio omiljeni Knob Creek burbon kad je ušla ona...

Showbizz26.10.17, 19:48h

Sjedio sam za šankom i pio omiljeni Knob Creek burbon kad je ušla ona...
Tako je prvi susret s glumicom, redateljicom i humanitarnom radnicom Angelinom Jolie (42) u hotelu u Rijeci opisao Rade Šerbedžija

 

U svojoj autobiografiji, glumac se osvrnuo i na svoje prijateljstvo s Angelinom Jolie. Holivudska zvijezda fascinirana je Balkanom, a Radi se predstavila kao njegova obožavateljica.

 

Sjedio sam za šankom i pio omiljeni Knob Creek burbon, koji ispod šanka drže samo za mene, kad je ušla ona, priča u autobiografiji “Poslije kiše” Rade Šerbedžija (71)- piše 24sata.hr.

 

Tako je prvi susret s glumicom, redateljicom i humanitarnom radnicom Angelinom Jolie (42) u hotelu u Rijeci opisao Rade Šerbedžija.

 

- Rekla mi je da joj je majka rano umrla i da pati zbog toga te da ima brata kojeg obožava i oca, ponoćnog kauboja, koji je slavni filmski glumac i s kojim ratuje od svojih tinejdžerskih godina, ali ga ipak voli.

 

I da mene voli kao glumca, da je gledala moje filmove – i to ne samo američke - otkriva Rade, koji je kasnije često surađivao s Angelinom.

 

Amerikanka mu je tijekom te večeri govorila i o svojoj fascinaciji Balkanom te posebice Sarajevom i filmu “U zemlji krvi i meda”, koji priprema.

 

- Ovo je kao susret ljepotice i zvijeri - rekao je Rade glumici, koja je na to zaključila kako je ona zvijer, a on ljepotica.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook