policija traga

Izdana crvena potjernica za Ivicom Todorićem

Front25.10.17, 15:17h

Izdana crvena potjernica za Ivicom Todorićem
Ukoliko policija ne želi da osoba zna da je za njom raspisana međunarodna potjernica, tada se potjernica ne objavljuje javno, tj. na javno dostupnoj stranici Interpola http://www.interpol.int i u ostalim medijima

 

Izdana je i crvena potjernica za Ivicom Todorićem, objavili su hrvatski mediji. Potjernica će biti javno objavljena ukoliko postoji interes da čim veći broj građana zna za raspisivanje potjernice (ali ujedno i počinitelj i njegovi eventualni pomagači).


Ukoliko policija ne želi da osoba zna da je za njom raspisana međunarodna potjernica, tada se potjernica ne objavljuje javno, tj. na javno dostupnoj stranici Interpola http://www.interpol.int i u ostalim medijima.

 

Iz MUP-a su kratko poručili kako "temeljem zaprimljenog Evropskog naloga za hapšenje Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu, policija poduzima mjere traganja prema prvookrivljenom hrvatskom državljaninu (1951.) na međunarodnom nivou" te da se "poduzimaju sve zakonom predviđene mjere s ciljem hapšenja osobe u svrhu osiguranja prisutnosti okrivljenika u kaznenom postupku", prenosi Index.hr.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook