odbila snimati treći filmski nastavak

Šokirala priznanjem: Zbog serije 'Seks i grad' nisam imala djecu, a mi nikad nismo bile prijateljice!'

Showbizz24.10.17, 13:03h

Šokirala priznanjem: Zbog serije 'Seks i grad' nisam imala djecu, a mi nikad nismo bile prijateljice!'
Slavna glumica Kim Cattrall prije nekoliko dana šokirala je odlukom o nesudjelovanju u najnovijem, trećem nastavku filma 'Seks i grad' o četiri najbolje prijateljice iz New Yorka

 


Glumici Kim Catrall uloga slobodoumne menadžerice za odnose s javnošću Samanthe u seriji 'Seks i grad' osigurala je milijune, ali i slavu. No tek je sad progovorila o negativnim stranama i posljedicama koje je kultna serija ostavila na njen život, ali i dodatno pojasnila zašto je odbila glumiti u trećem filmskom nastavku- piše Tportal.hr.

 
Slavna glumica Kim Cattrall prije nekoliko dana šokirala je odlukom o nesudjelovanju u najnovijem, trećem nastavku filma 'Seks i grad' o četiri najbolje prijateljice iz New Yorka.

 

Gostujući u televizijskoj emisiji otkrila je nove, dosad nepoznate detalje o naizgled idealnim uvjetima, ali i odnosima koji su vladali na setu, a zbog kojih je, kaže, pogrešno posložila prioritete u životu. Zbog napornih snimanja koja bi nerijetko znala trajati dugo u noć, a ponekad se produžila i do idućeg jutra, Kim Cattrall nije imala vremena zasnovati obitelj.

 

'Bila sam u ranim 40-ima i tada sam upravo započela snimanje 'Seksa i grada' te su šanse da ostanem trudna bile izuzetno male', objasnila je slavna glumica koja je u to vrijeme bila u braku s Markom Levinsonom, dizajnerom audioopreme.

 

'Snimali smo i po 19 sati na dan. Moj dan započinjao je u četiri ujutro, a završavao kasno u noći oko dva i teško bih u to mogla uklopiti zahtjevne liječničke procedure', požalila se, ali i dodala kako sve to nije umanjilo njezin majčinski poriv.

 

'Mislim da je to dio koji svaka žena posjeduje. Ali isto tako se moraju poklopiti sudbina, vrijeme, sreća. Ja sam tada baš započela s mentorstvom mladim glumicama i ondje sam usmjerila svoj majčinski instinkt umjesto na biološku djecu', priznala je glumica.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook