FOTO&VIDEO/ Vrući nastup u Njemačkoj

Pogledajte kako vrcka Selma Bajrami: 'Okitili' je sa 300 eura zbog pjesme koju nijedna od njenih kolegica ne želi da pjeva

Showbizz23.10.17, 16:51h

Pogledajte kako vrcka Selma Bajrami: 'Okitili' je sa 300 eura zbog pjesme koju nijedna od njenih kolegica ne želi da pjeva
Dok se mnoge njene koleginice zgražavaju kada ih zamole da pjevaju tu pjesmu, Selma je uvijek otpjeva sa zadovoljstvom

 

U novootvorenom klubu "Core" u njemačkom gradu Offenbachu pjevala je popularna "zvjerka" Selma Bajrami. Njen nastup se s nestrpljenjem očekivao.

 

Kao i uvijek dobro raspoložena i vesela Selma odmah je po ulasku u klub napravila pometnju, a kako i ne bi, kada je s njom došla i Amanda Dior. U pratnji njih dvije bio je i Selmin dugogodišnji prijatelj Erdžan. Pjevala je Selma tu večer kako njene najveće hitove isto tako i hitove njenih koleginaca, a ponajviše je bakšiša dobila pjevajući pjesme Lepe Brene i Stoje.

 

Dok se mnoge njene koleginice zgražavaju kada ih zamole da otpjevaju Stojinu „Belu ciganku", Selma tu numeru pjeva sa zadovoljstvom, a kako i ne bi, kada je samo na njoj kasirala oko 300 eura bakšiša, a ništa manje nije bilo ni za pjesme Lepe Brene.

 

- Poštujem i cijenim sve moje kolege, pa tako i Stoju. Žena ima hit-pjesmu, ima muzičku "ličnu kartu", pa zašto je i ja ne bih pjevala? Ali, sve je to zavist i ljubomora – kazala je Selma Bajrami našem saradniku Bati Šišići iz Njemačke.

 

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook