FOTO&VIDEO/ Seks simbol 1980-ih

Evo kako danas izgleda najseksi žena u bivšoj Jugoslaviji: Zavela je Čolu, Al Pacina i Bregu, a intervjuisala papu...

ŽENA iN22.10.17, 11:19h

Evo kako danas izgleda najseksi žena u bivšoj Jugoslaviji: Zavela je Čolu, Al Pacina i Bregu, a intervjuisala papu...
Bila je najseksi žena u Jugoslaviji, zavela Al Pacina, a i danas je mačka i pol

 

Dijana Niven Bećirević bila je najpoznatija starleta bivše Jugoslavije. Proslavila se nakon što se obnažena slikala za "Start", a na njezinu ljepotu i seksipil pale su mnoge jugoslavenske, ali i svjetske face.

 

Karijeru modela započela je krajem 70-tih. Snimila je nekoliko reklama i krasila naslovnicu "Starta" 1976. i "Playboya" 1981. godine. Samo tri godine kasnije odlazi u Italiju, a nakon uspješne manekenske karijere okreće se novinarstvu.

 

Radila je kao novinarka dvije godine na talijanskoj televiziji RAI, intervjuirala je papu Ivana Pavla II, družila se s papom Benediktom XVI, dva dana prije smrti intervjuirala je Ayrtona Sennu, a na popis njenih ljubavnika smjestili su se Goran Bregović, Zdravko Čolić, Mick Jagger, Al Pacino i mnogi drugi slavni muškarci.

 

 

Kada je komentarisala druženje s Al Pacinom, izjavila je da je bio previše prestrašen paparazzima te da od njega nikako nije mogla napraviti muškarca, kao što ni on od nje nije mogao napraviti ženu. Razišli su se zbog njegovog ogromnog ega.

 

Dijana je i danas mačka i po, čemu svjedoče i fotke koje postavlja na Instagramu. Bivša starleta i glumica izdala je i knjigu o svom životu, a prošle godine ju je predstavila u Zagrebu.

 

diana-niven-becirevic

 

diana-niven-becirevic-1

 

diana-niven-becirevic-3

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook