ovog petka u prijestonici bih

Denial Ahmetović priprema 'ludilo' u Sarajevu: Provod do ranih jutarnjih sati zagarantovan!

Zabava19.10.17, 12:01h

Denial Ahmetović priprema 'ludilo' u Sarajevu: Provod do ranih jutarnjih sati zagarantovan!
Najbolja zabava u prijestonici BiH i ovog petka se nastavlja u ovom klubu, gdje će od 22 sata nastupiti Denial Ahmetović

 

Rekordna posjećenost i odlična atmosfera obilježili su prošli petak u klubu My Face u Sarajevu, gdje je nakon dužeg vremena pjevala Seka Aleksić.

 

Najbolja zabava u prijestonici BiH i ovog petka se nastavlja u ovom klubu, gdje će od 22 sata nastupiti Denial Ahmetović.

 

Raskošnim talentom i glasom Ahmetović je publiku osvojio kao pobjednik pete sezone muzičkog takmičenja “Zvijezda možeš biti ti”, nakon čega je uslijedio njegov prvi uspješni singl “Nema ljubavi dok je Bosna ne rodi”, autora Marine Tucaković i Aleksandra Milića Milija.

 

Njegov drugi singl “Cijeli moj svijet”, koji potpisuje Eldin Huseinbegović, najavio je njegov istoimeni debitantski studijski album iz 2014. godine. Krajem prošle godine napravio je značajan korak u karijeri i objavio svoju prvu autorsku pjesmu “Lični heroj”, za koju je uradio i zapažen spot pod rediteljskom palicom Harisa Dubice.

 

Pjesma je brzo osvojila radijske etere i dospjela u sami vrh najslušanijih pjesama, te je sljedeći logičan korak bila druga autorska numera “Zli anđeli”, za koju je aranžman uradio Amil Lojo.

 

Ovaj odličan vokal i nadasve harizmatičan pjevač svim posjetiocima kluba My Face obećava dobru atmosferu i provod do ranih jutarnjih sati.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook