20. oktobra od 20 sati

Sve je spremno za 'Najveću žurku na Balkanu': Poznato i ko su gosti Ace Lukasa u Zetri

Zabava18.10.17, 18:28h

Sve je spremno za 'Najveću žurku na Balkanu': Poznato i ko su gosti Ace Lukasa u Zetri
Naravno Aca ne dolazi sam, njegovi vjerni pratioci su ekipa iz Folk House Banda, a tu je i impozantna lista gostiju

 

Sve je spremno za „Najveću žurku na Balkanu“ , koncert Ace Lukasa sa prijateljima i u Sarajevu. Ovaj koncert je dio regionalne turneje u okviru koje se Aca Lukas već družio sa publikom u Beogradu, Zagrebu i Skoplju, a 20.oktobra očekujemo ga i u dvorani Zetra u Sarajevu.

 

Naravno Aca ne dolazi sam, njegovi vjerni pratioci su ekipa iz Folk House Banda, a tu je i impozantna lista gostiju.


Inače organizatori koncerta, producentske kuće Sky music, Music Edition i IMPIR Komerc u tehničkom smislu obećavaju vrhunski spektakl na kome bi mogle pozaviditi i najveće svjetske zvijezde. Posebna bina koja je urađena samo za ovu priliku, te najmoderniji svjetski razglasni sistem i najsavremeniji svjetlosni i vizuelni efekti.

 

aca-gosti


Aca Lukas je već rekao da mu je koncert u Zetri izuzetno bitan zbog publike: - Onog pjevača kojeg primi sarajevska publika, taj mora da zna da valja. Ovdje ne mogu da prođu foliranti, u nekim drugim mjestima možda i mogu, ali ovdje je muzički „potkovana“ publika i ona ne prima loše. Zbog te činjenice sam jako sretan, što me ljudi ovdje vole i što je uvijek je atmosfera na mojim nastupima sjajna, jer sarajevska publika zna da cijeni ono što ti radiš .


Imponzanta je i lista gostiju koji će se te noći pridružiti Aci Lukasu na stage-u Zetre. Jelena Karleuša, Mile Kitić, Šerif Konjević, Amar Gile Jašarspahić, Snežana Đurišić i Denijal Ahmetović zajedno sa Acom otpjevaće neke od njegovih duetskih pjesama, ali i svoje velike hitove. 


Koncert „Najveća žurka na Balkanu“ u okviru regionalne turneje Ace Lukasa i Folk House banda, održava se 20.oktobra 2017 g. od 20 sati u Zetri. Ulaznice za ovaj spektakl mogu se nabaviti na prodajnim mjestima na Ferhadiji i Skederiji, na dan koncerta i pred dvoranom Zetra te online putem servisa http://kupikartu.ba/karte/event/2866/aca-lukas.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook