todorić nije u hrvatskoj

Bilans opsežne policijske akcije u slučaju 'Agrokor': Evo imena dvanaest uhapšenih

Hronika17.10.17, 14:26h

Bilans opsežne policijske akcije u slučaju 'Agrokor': Evo imena dvanaest uhapšenih
"Sve uhićene osobe su predane pritvorskom nadzorniku i tijekom jutra je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", izvijestila je policija dok u državnom odvjetništvu traju ispitivanja 12 u ponedjeljak uhićenih osumnjičenika

 

Protiv osumnjičenih u slučaju Agrokor policija je podnijela kaznenu prijavu zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, krivotvorenja službene isprave i povrede obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.

 

"Sve uhićene osobe su predane pritvorskom nadzorniku i tijekom jutra je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", izvijestila je policija dok u državnom odvjetništvu traju ispitivanja 12 u ponedjeljak uhićenih osumnjičenika.

 

Kako javlja Hina, uz Ivicu Todorića i njegove sinove Antu i Ivana, koji nisu u Hrvatskoj, u slučaju Agrokor su osumnjičeni i jučer uhićeni Alojzije Pandžić, Damir Kuštrak, Hrvoje Balent, Ivica Crnjac, Olivio Discordia, Marijan Alagušić, Sanja Hrstić, Mislav Galić, Tomislav Lučić, Piruška Canjuga, Ljerka Puljić i Ivica Sertić. Svi su bili članovi uprave ili nadzornog odbora u Agrokoru, dok su Discordia i Hrstić zaposlenici revizorske kuće Baker Tilly koja je radila revizorska izvješća za Agrokor.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook