dnevni i noćni program

Zabava od iduće godine: EXIT pokreće zimski festival na olimpijskoj planini Jahorini

Zabava16.10.17, 17:35h

Zabava od iduće godine: EXIT pokreće zimski festival na olimpijskoj planini Jahorini
Exitova festivalska porodica time će imati još jednog člana nakon što je 2014. pokrenut Sea Dance na Jazu, godinu kasnije Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu

 

Za iduću godinu je najavljen novi EXIT festival. Bit će održan na olimpijskoj planini Jahorina kod Sarajeva od 15. do 18. marta, najavili su organizatori.

 

Exitova festivalska porodica time će imati još jednog člana nakon što je 2014. pokrenut Sea Dance na Jazu, godinu kasnije Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu.

 

Program festivala bit će koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 korišćenoj i za izuzetno uspješni Sea Star festival u Istri.

 

Prvog dana festival će imati večernju žurku zagrijavanja, da bi u naredna dva bio otvoren u  punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezerviran za dnevnu završnu žurku. 

 

Muzički festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom svijeta, a samo u Evropi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja.

 

EXIT tim u saradnji s Olimpijskim centrom "Jahorina" planira da novi festival u relativno kratkom roku pozicionira među najznačajnije zimske muzičke festivale na kontinentu.

 

Ovim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizuje EXIT tim, čime se nastavlja povezivanje regiona kao osnova društvene misije EXIT festivala, ali i dalje pozicioniranje jugoistočne Evrope kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svjetskim okvirima.

 

Kao što je EXIT 2001. godine bio prvo masovno okupljanje mladih u regionu poslije sukoba s početka devedesetih godina, i danas svi događaji u produkciji EXIT tima okupljaju ljude iz svih krajeva regiona, što posjetiocima iz ostalih dijelova svijeta daje veoma posebnu atmosferu, onu koju su pojedini svjetski mediji nazvali "EXIT magijom".

 

EXIT tim nastavlja da razvija i cjelogodišnje, 365-dnevno iskustvo u kojem svake godine nudi sve više događaja i festivalskih dana. I ove godine, u prvom promotivnom talasu prodaje ulaznica za EXIT festival bit će dostupne ulaznice i za ostale festivale, i to po prvim, promotivnim cijenama, kako pojedinačno, tako i u paketu s uštedama i do 80 posto.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook