užitak zagarantovan

Otpustite sve kočnice: Tri poze u seksu zbog kojih će vas muškarac obožavati!

DEPO PLUS16.10.17, 16:20h

Otpustite sve kočnice: Tri poze u seksu zbog kojih će vas muškarac obožavati!
Ako imate ogledalo u kupatilu, slobodno se gledajte u njemu

 

Iako muškarci obožavaju seks u svakom smislu, postoje određene poze koje će da ih uzbude više nego što mogu da zamisle, a sve zahvaljujući igrama u kojima dominira njihov ego.

 

Istraživanje je pokazalo da se žene najviše uzbude tokom predigre, a omiljena poza za postizanje orgazma je popularni klasični misionarac jer se tada osjećaju najstrastvenije, piše B92.

 

Seks tokom tuširanja

 

Svaki muškarac traži izgovor da vidi mokro žensko tijelo, posebno ako može da ga dodiruje. Pozovite ga u tuš-kabinu i dopustite mu da vas dodiruje u isto vreme dok vas voda nježno masira po koži. Ako imate ogledalo u kupatilu, slobodno se gledajte u njemu. Njegovo samopouzdanje će biti pojačano kada vidi kako vam odlično ide.

 

Oralni seks

 

Iako ovo i nije baš poza u užem smislu riječi, svakako može da posluži svrsi. Ako je muškarac pokazao interes da ga probudite oralnim seksom, i nemate ništa protiv, ispunite mu fantaziju i podiginite mu ego. Osjećat će se neodoljivo.

 

Napredna misionarska poza

 

Iako postoji veliki broj varijacija na ovu temu, ona koja muškarcu diže ego je poza u kojoj vaš partner može da vidi šta radi. Prebacite noge na njegova ramena, a neka se on osloni na dlanove pored vas. Pogled na sam čin i istovremeno na vaš izraz lica na muškarca će da djeluje vrlo stimulativno, a vaši uzdasi govoriće više od hiljadu riječi.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook