FOTO/ Takmičenje za Miss Europe Continental UAE 2017

Bosanka Nejra Pršić osvojila titulu najljepše na takmičenju u Dubaiju: 'Bosna je moj dom, moja baza...'

Zabava16.10.17, 08:34h

Bosanka Nejra Pršić osvojila titulu najljepše na takmičenju u Dubaiju: 'Bosna je moj dom, moja baza...'
Bosna je moj dom, ona je moja baza, moja porodica. U Dubaiju sam pronašla veću mogućnost za vlastiti napredak i životni put me je, nakon nekoliko evropskih metropola, odveo upravo tamo, kaže Nejra

 

Manekenka Nejra Pršić, porijeklom iz BiH, pobijedila je na takmičenju za “Miss Europe Continental UAE 2017” koje je održano u Dubaiju, gdje trenutno živi, javlja Avaz.

 

- Tako sam ponosna, jer je moja zemlja Bosna i Hercegovina pobjednica - napisala je na svom profilu na Facebook profilu po završetku ovog velikog događaja.

 

 

Kako kaže, na izbor se prijavila sasvim slučajno.

 

- Došla sam na kasting za jedan projekat i tada su me pitali da li želim učestvovati u ovom izboru. Nisam imala bilo kakva očekivanja osim da budem najbolja verzija sebe i da se potrudim predstaviti svoju zemlju u najboljem svjetlu. Kada sam čula svoje ime kao pobjedničko, bila sam zatečena, ali neopisivo radosna. To je, zaista, poseban osjećaj sreće i zadovoljstva – priča Nejra, piše Avaz.

 

miss-europe-continental-uae-2017

 

Dodaje da su joj prvo čestitali roditelji, koji su njena najveća podrška, te da jedva čeka da se vrati u BiH, a to bi se, kako kaže, trebalo desiti početkom novembra.

 

- Bosna je moj dom, ona je moja baza, moja porodica. U Dubaiju sam pronašla veću mogućnost za vlastiti napredak i životni put me je, nakon nekoliko evropskih metropola, odveo upravo tamo – navodi ona.

 

nejra-prsic

 

Nejra ističe da je sretna zbog toga što je ušla u svijet mode.

 

- U svakom poslu možete ići pravim ili krivim putem. Moj put u svijetu mode se gradio pomalo. Kada se okrenem iza sebe, sve bih isto ponovila. Svako iskustvo me izgradilo da budem ona osoba koja sam danas - priča Nejra.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook