ne odričite se onog što vam je važno

Ove stvari nijedna žena nikada ne smije raditi zbog muškarca: Imate li vi ličnost?!

ŽENA iN14.10.17, 20:59h

Ove stvari nijedna žena nikada ne smije raditi zbog muškarca: Imate li vi ličnost?!
Ipak, mnoge žene, ali i muškarci, pokušavaju se prilagoditi partneru pa se odriču stvari koje su im u životu važne

 

Kada vas netko iskreno voli, prihvatit će vas takvima kakvi jeste i neće vas pokušavati mijenjati ili tražiti od vas da napravite nešto što zna da ne želite.

 

Ipak, mnoge žene, ali i muškarci, pokušavaju se prilagoditi partneru pa se odriču stvari koje su im u životu važne- piše 24sata.hr.

 

Jednu stvar trebate imati na umu - koliko god se vi pokušali mijenjati zbog partnera i prilagođavati mu se, ako veza nije iskrena i kvalitetna, od nje neće biti ništa - ili ćete se u nekom trenutku života razići ili ćete u takvom odnosi biti nesretni, a osjećaj praznine u vama postajat će sve veći. Za uspjeh svake veze nužan je kompromis. 

 

1. Odreći se prijatelja i obitelji

 

Ako to traži od vas ili suptilno vas usmjerava da se što manje družite s prijateljima i obitelji, tada je najbolje da mu okrenete leđa i krenete novim putem u životu. To što ste u ljubavnoj vezi ne znači da ste povezani pupčanom vrpcom s partnerom - imali ste život i prije njega, a imat ćete ga i nakon. Pravi prijatelji i dobra obitelj će uvijek biti uz vas, i u dobru i u zlu. 

 

2. Ostaviti svojeg psa

 

Ako je partner alergičan, postoje lijekovi za to. Ne možete samo tako ostaviti životinju koja je uz vas bila sve vrijeme i vi je neizmjerno volite - i kućni ljubimci su dio obitelji. Partner kojem je iskreno stalo do vas, neće ni tražiti da izbacite psa ili mačku iz kuće zbog njega.

 

3. Izgladnjivati se

 

Odricati se hrane i ekstremno vježbati samo zato što partner smatra da ćete njemu tako bolje izgledati, nije nešto što si trebate dopustiti. Ako vas ne voli takvu kakva jeste, ne voli vas uopće - barem ne na zdrav način. 

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook