FOTO/ Nakon što je nestao u požaru

Ponovo otvorio svoja vrata, posao dobija 200 radnika: Zavirite u novi tržni centar BINGO u Mostaru

Biznis Klub13.10.17, 12:01h

Ponovo otvorio svoja vrata, posao dobija 200 radnika: Zavirite u novi tržni centar BINGO u Mostaru
Obnovljeni tržni centar Bingo u Mostaru bit će najveći i najmodernije opremljeni centar te kompanije na području Hercegovine, ali i šire

 

 

Svečano otvaranja trgovačkog centra "Bingo" u Mostaru održano je juče uz bogat zabavni program, promocije, degustacije i podjelu poklon paketa tokom cijeloga dana.

 

U sklopu svečanosti nastupio je  Gradski orkestar Stolac i grupa "Gloria", i održan  koncert Adnana Jakupovića, a organizatori su priredili i zabavni sadržaj za najmlađe.

 

Obnovljeni tržni centar Bingo u Mostaru bit će najveći i najmodernije opremljeni centar te kompanije na području Hercegovine, ali i šire.

 

Pored najveće lepeze svih bh. proizvoda koji su zastupljeni na jednom mjestu, ovaj trgovinski gigant u Mostaru će upošljavati blizu 200 radnika.

 

 

bingo-mostar

 

Nakon požara u aprilu ove godine u kojem je "Bingo" izgorio u potpunosti, tuzlanska kompanije "Bingo" odlučila je da na istom mjestu sagradi novi objekt. Kompanija se pobrinula i za radnike koji su radili u tom centru te ih je do izgradnje novog objekta rasporedila po svojim ostalim poslovnicama.

 

Objekat je sagrađen za samo pet mjeseci nakon nemilog događaja, na površini od 11.660m2, sa unutarnjim korisnim prostorom od  13.000m2.

 

 

Više fotografija s otvaranja tržnog centra pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

 

(Fena/DEPO PORTAL/aš)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook