PROVOKATIVNA PONUDA ZA BH. NAPADAČA

Srpska pjevačica 'bacila oko' na Edina Džeku: On je tako seksi... Kada bi proveo noć sa mnom, razveo bi se od Amre

Showbizz08.10.17, 16:05h

Srpska pjevačica 'bacila oko' na Edina Džeku: On je tako seksi... Kada bi proveo noć sa mnom, razveo bi se od Amre
Pjevačica Nataža Maza kaže da joj je od bosanskih javnih ličnosti posebno privlačan Edin Džeko te da ne bi imala ništa protiv da mu priđe "malo bliže"

 

 


Srpska pjevačica Nataša Maza, prvo je javnost iznenadila priznanjem da je nekada bila muško, te se odlučila na operaciju spola, a potom je privukla pažnju izjavom da je u vezi sa ooznatim pjevačem.


Prema njenim tvrdnjama, dotičnog gospodina nakon ramzjene strasti pamtit će dugo...


-Mnogi estradnjaci su “protrčali” kroz moj krevet, a jednog poznatog Crnogorca pamtit ću dugo. Dotični gospodin ima veze sa Eurosongom, a više od toga neću pominjati, kratko je natuknula Nataša i razbuktala znatiželju mahale.


Inače, rado se druži sa "bosanskom rajom", ponajviše sa sebi bliskom Macom Diskrecijom, a kaže da se sprijateljila i sa Akijem Halimićem sa kojim je, kaže, susret bio fatalan.


- Susret s njim mi je bio mi je bio fatalan  i uskoro s njim dolazim u Sarajevo. Želim da odem na ćevape i da se  u nekom provokativnijem izdanju fotografiram ispred Sebilja, ispričala je za magazin Express.


Ali kaže i da joj je od bosanskih javnih ličnosti posebno privlačan Edin Džeko te da ne bi imala ništa protiv da mu priđe "malo bliže".


- On mi je baš seksi. Mislim da bi se Džeko razveo od Amre kada bi proveo noć sa mnom u apartmanu (smijeh). Više ne bi bio on napadač, nego u defanzivi, sigurna je pjevačica.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook