Osvojio treće mjesto na predsjedničkim izborima u Srbiji

Politička senzacija Srbije, Ljubiša Preletačević Beli, napustio rodnu grudu: Šokirat ćete se kad saznate čime se danas bavi!

Hronika06.10.17, 10:52h

Politička senzacija Srbije, Ljubiša Preletačević Beli, napustio rodnu grudu: Šokirat ćete se kad saznate čime se danas bavi!
On je nestao iz aktivnog javnog života, i povremeno se oglašavao na Twitteru, a kako saznaje Espreso, trenutno je van zemlje


Najveće iznenađenje predsjedničkih izbora u Srbiji bio je svakako originalni mladić iz Mladenovca, koji je pobijedio iskusne političke igrače i osvojio treće mjesto u izbornoj trci, ali i simpatije ogromnog dijela populacije, naročito mlađe.

 
 
Ljubiša Preletačević Beli politička je senzacije Srbije, o kojoj su pisali i strani mediji, a osvojio je povjerenje 9.43 odsto izašlih birača, i to naizgled neozbiljnom predsjedničkom kampanjom.

 

ljubisa-preletacevic-beli-2


Mnogi su se pitali: šta je sljedeće? Da li je Beli fenomen koji je kratko trajao, ili će konkretizovati podršku koju je dobio?

 

On je nestao iz aktivnog javnog života, i povremeno se oglašavao na Twitteru, a kako saznaje Espreso, trenutno je van zemlje.

 

On je u Švicarskoj, gdje radi na građevini, kaže izvor portala Espreso.rs blizak Luki Maksimoviću, odnosno Ljubiši Belom.
 

Ipak, kako se bliže beogradski izbori, a Beli planira da preko granice ostane nekoliko mjeseci, nije isključeno da on "začini" i prijestolničku trku za glasovima.
 

(Espreso.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZI/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook