PROCURILI DETALJI TV TRANSFERA DECENIJE

"Zvezde Granda" se vraćaju na Pink: Karleuša je 4 godine zabranjena na toj televiziji, a ovo su sada njeni uslovi...

Mediji04.10.17, 14:18h

Na "Pink" prelaze emisije "Zvezde Granda", "Nikad nije kasno" i "Grand specijal".

 

 

Željko Mitrović je odlučio da preuzme takmičenje "Zvezde Granda", koje će se već od sljedeće nedjelje emitovati na ružičastoj televiziji.

 

Naime, čelnik "Pinka" je uprkos početnom protivljenju prihvatio da se na njegovoj televiziji emituju tri emisije koje su donedavno bile u vlasništvu TV "Prva".

 

- Na "Pink" prelaze emisije "Zvezde Granda", "Nikad nije kasno" i "Grand specijal". Iako Mitrović isprva nije želio da preuzme "Zvezde Granda", njegovi najbliži su uspjeli da ga nagovore, te je ipak pristao da se sva tri šoua emituju na ružičastoj televiziji. Željko će upravo danas potpisati ugovor sa SBB, te će transakcija postati javna - započeo je izvor za Telegraf.rs i dodao:

 

- Željko nije odustao od "Pinkovih zvezda", koje su već stekle ogromnu televizijsku popularnost, tako da će se oba takmičenja - "Pinkove zvezde" i "Zvezde Granda", emitovati na "Pinku", svaka će imati svoj termin. Međutim, kako na ružičastu televiziju dolaze tri nove emisije, evidentno je da će neka koja se već emituje morati da strada. Po svemu sudeći, to će biti emisija Lee Kiš "Nedeljno popodne". Kako se "Nedeljno popodne" emituje već 11 godina, odlučeno je da se ne ukine skroz, već da se prebaci na kanal "Pink 2", koji je Mitrović riješio da ojača.

 

Jelena Karleuša je burno reagovala kada je čula da postoji velika šansa da će naredna sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja biti na Pinku.

 

- Kada bi se desila takva budalaština, morali bi da traže nekog drugog člana žirija ili bi moje učešće mnogo koštalo - rekla je Jelena, još dok nije pao dogovor.

 

S obzirom na to da je ona za ovu sezonu, koja je trebalo da se emituje na Prvoj, tražila nevjerovatnih 100.000 eura od Saše Popovića, pitali smo je koliko bi to novca trebalo da joj plate kada bi se emisija emitovala na Pinku. Međutim, Karleuša nije željela da odgovori na ovo pitanje.

 

(BLIN MAGAZIN/ljk)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook