FOTO&VIDEO/ Nije se predavala

Pogledajte posljednji video koji je Donna Ares objavila na društvenim mrežama: Ovaj snimak govori sve o bh. heroini...

Lifestyle03.10.17, 09:07h

Pogledajte posljednji video koji je Donna Ares objavila na društvenim mrežama: Ovaj snimak govori sve o bh. heroini...
Posljednju video snimku na društvenim mrežama Donna Ares objavila je 27. aprila i ta je snimka možda i najbolji opis ko je bila Azra Kolaković

 

U 41. godini života juče je u Bihaću, svom rodnom gradu, preminula Azra Kolaković, poznata po umjetničkom imenu Donna Ares.

 

Posljednju video snimku na društvenim mrežama Donna Ares objavila je 27. aprila i ta je snimka možda i najbolji opis ko je bila Azra Kolaković - žena koja je živjela za muziku, za njoj bliske osobe, žena koja je i u najtežim trenucima života oko sebe širila pozitivnu energiju.

 

Bihaćka heroina se već dugi niz godina borila sa kancerom koji joj se vraćao dva puta, ali se ona dugo borila protiv njega, kao prava lavica.

 

Sve vrijeme je bila pozitivna i sa svojim fanovima dijelila dane borbe.

 

Osnovala je i fondaciju za prikupljanje sredstava za liječenje raka, ali ju je nakon godinu dana zatvorila.

 

Napisala je i knjigu "Soba za nikoga" koja je bila njena ispovijest inspirisana borbom protiv teške bolesti, koja je promovirana 2015. godine. U njoj govori o njenom saznanju da ima ovu tešku bolest, nedoumici, suzama, bolu, a potom optimizmu i odluci da se bori do pobjede.

 

Pogledajte posljednji video koji je Donna postavila na svom Facebook profilu:

 

 

 

U posljednjoj objavi na Instagramu napisala je: “VOLI VAS VAŠA DONNA ARES”, i to je, ne znajući, bio njen oproštaj od svih nas, njene posljednje riječi upućene njenim pratiocima, prijateljima, porodici i kolegama.

 

donna-ares-pozdrav

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook