detaljni horoskop

Evo šta čeka vaš znak u oktobru: Djevice će uživati u novonastalom samopouzdanju, a Ribe u flertu

Zabava01.10.17, 14:06h

Evo šta čeka vaš znak u oktobru: Djevice će uživati u novonastalom samopouzdanju, a Ribe u flertu
Septembar je završio i počinje listopad. Valja se pripremiti na hladnije dane i miris kolača u kući


Septembar  je završio i počinje listopad. Valja se pripremiti na hladnije dane i miris kolača u kući- piše Tportal.

 
Ovnovi će željeti malo romantike ili barem dobro društvo. Na poslu bi im se moglo dogoditi da izgube kontrolu nad sobom i svojim kolegama kažu nešto što ne bi trebali.


Bikove očekuju kojekakva ljubavna uzbuđenja. U karijeri će im biti pravo vrijeme da pronađu novi posao ili da napreduju tamo gdje trenutno rade.

 

Blizanci će pokušati zavladati situacijom u svom domu, no to im neće poći za rukom. Na poslu će biti kreativni i originalni.


Rakovima će manjak komunikacije unijeti nemir u odnose s bližnjima. Moguć je poslovni put ili pojačani poslovni kontakt s novim ljudima.

 

Lavovi će više izlaziti i upoznavati nove ljude, a krajem mjeseca moguća je nova romantična veza. Na poslu će započinjati nove projekte koji će biti dugoročno isplativi.

 

Djevice će biti pune samopouzdanja zbog pažnje koju će dobivati od mogućih partnera. Na poslu će ih nezadovoljstvo financijskom situacijom potaknuti na promjene.

 

Vagama će druga polovica listopada biti pojačano ljubavno razdoblje. Na poslu će ih početkom mjeseca mučiti umor i nedostatak motivacije.


Škorpioni će listopad iskoristiti za bogaćenje svog društvenog i ljubavnog života. Na poslu bi trebali pronaći samopouzdanje i skupiti hrabrost za ostvarenje željenih ciljeva.



Strijelci će se morati uhvatiti ukoštac s problemima koje već dugo izbjegavaju. Na poslu će pronaći svoju ambiciju, pa će se dodatno potruditi biti u dobrim odnosima s kolegama i nadređenima.


Jarci bi trebali suosjećati s partnerom i pružiti mu više pažnje. Na poslu će pokazati da je moguće osloniti se na njih.


Vodenjacima će društveni život omogućiti proširenje vidika i povećanu kontrolu nad životom. Novčana pitanja ponukat će ih da oprezno priđu svim financijskim mogućnostima.

 

Ribe će plivati u moru ljubavnih prilika, no neće se lako upustiti u nešto ozbiljno. U poslu bi trebale biti oprezne te potražiti pomoć stručnih osoba.

 

Detaljni mjesečni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook