skandal zbog celulita

Seksi glumica Marija Karan napravila scenu na setu: Pobjesnila kada je vidjela kako izgleda gola na ekranu

Mediji30.09.17, 16:57h

Seksi glumica Marija Karan napravila scenu na setu: Pobjesnila kada je vidjela kako izgleda gola na ekranu
Glumica je za potrebe kriminalističke serije snimila scenu u kojoj je potpuno naga, i to otpozadi, ali je došlo do sukoba između nje i reditelja jer su krupno snimili dio tijela koji ona nije željela da istakne

 

 

Srpska glumica Marija Karan (koju ovdašnja publika pamti i iz bh. filma "Sevdah za Karima", op. red.) koja živi u Los Angelesu, posljednjih mesjeci boravi u Beogradu zbog serije "Pet", a na samom početku snimanja napravila je opštu dramu, piše Blic.rs.


- Ideja je bila da se snimi scena u kojoj će Marija pokazati svoje tijelo otpozadi i u prvom trenutku produkcija je imala prijedlog da se uzme dublerka da se glumica ne bi ogoljela pred kamerama, ali je Marija sama rekla da za tim nema potrebe i da će ona to uraditi bez problema. Kada je snimljena intrigantna scena, glumica je odmah tražila da je pogleda i lično se uvjeri kako to zapravo izgleda, i tada je nastao opšti haos - prepričava izvor "Blica" koji se zatekao na snimanju ove ženske kriminalističke serije.

 

Srbijanska glumica Marija Karan na crvenom tepihu se pojavila u društvu legendarnog Anthonyja Hopkinsa


On ističe da je Marija u trenutku potpuno pobjesnila i da nije mogla da se smiri.


- Čim je pogledala scenu, počela je da viče i da pravi paniku zato što joj je kamerman snimao noge u krupnom planu, a posebno celulit. Ona je očekivala da ti kadrovi neće biti toliko krupni. Istog trenutka je tražila od reditelja da se te scene izbace i postavila je ultimatum da u suprotnom neće učestvovati u seriju. Nakon brojnih pregovora i ubjeđivanja, dogovoreno je da glumicu zamijeni dublerka da ne bi bilo daljih problema jer je to jedna od bitnih scena koju nisu željeli da izbace - prepričava izvor koji je bio na licu mjesta.


Da bismo provjerili ovu informaciju, pozvali smo Mariju Karan, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon, piše Blic.


Marija Karan u seriji "Pet" koja će se prikazivati na RTS-u tumači lik Aleks, uspješne žene koja je spremna da uradi sve zarad slave i bogatstva pa iz tog razloga upada u kriminalističke vode koje joj donose prednosti, ali i opasnost. Na početku snimanja serije Marija je izjavila da će njena harizma doći do izražaja:

 

Svjetska premijera filma 'Sevdah za Karima' Jasmina Durakovića/ Foto: DEPO


- Mislim da živimo u specifičnom dobu i da je veoma bitno da dođemo do izražaja i na neki način da pratimo trend da je televizija nešto što je danas veoma uzbudljivo, da se piše dosta kvalitetno.


Glavne uloge tumače i Jelena Đokić, Hristina Popović, Gala Videnović i Milena Radulović, koje kroz likove pričaju o uzbudljivom i emotivnom modernom Beogradu.


Duga pauza


Poslije nekoliko godina pauze kada je riječ o domaćim serijama, Marija Karan je sa zadovoljstvom prihvatila novu ulogu.


- Nažalost, dok je snimanje u toku, ne smijem da pričam o seriji. Mogu samo da kažem da sam presretna što ponovo snimam u Srbiji - nedavno je za "Blic" rekla Marija.

 

(Blic/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook