KJKP 'Toplane-Sarajevo' obradovale građane

U Sarajevu napokon počinje sezona grijanja: Od sutra radijatori više neće biti ledeni!

Hronika28.09.17, 13:36h

U Sarajevu napokon počinje sezona grijanja: Od sutra radijatori više neće biti ledeni!
Iz KJKP "Toplane-Sarajevo" podsjećaju da je, prema Zakonu o upravljanju zajedničkim dijelovima zgrade, obaveza upravnika (upravitelja) zgrada održavanje zajedničkih dijelova instalacija centralnog grijanja te da se u slučaju potrebe za hitnom intervencijom građani trebaju obratiti njima



Kako se prema zvaničnoj vremenskoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda u narednim danima predviđaju niže temperature zraka u jutarnjim i večernjim satima, radi pravovremenog djelovanja i zadovoljstva korisnika KJKP "Toplane-Sarajevo" d.o.o. će od petka, 29. septembra početi sa zagrijavanjem objekata na svom toplifikacionom sistemu, potvrđeno je Feni iz ovog preduzeća.

 

- S obzirom na odredbe iz Uredbe o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije, ističemo da će dnevni režim zagrijavanja objekata isključivo zavisiti od kretanja vanjske temperature vazduha - kazao je Feni šef kabineta direktora KJKP Toplane-Sarajevo Ženja Ljubuškić.

 

Iz KJKP "Toplane-Sarajevo" podsjećaju da je, prema Zakonu o upravljanju zajedničkim dijelovima zgrade, obaveza upravnika (upravitelja) zgrada održavanje zajedničkih dijelova instalacija centralnog grijanja te da se u slučaju potrebe za hitnom intervencijom građani trebaju obratiti njima.

 

Za sve dodatne informacije korisnici mogu kontaktirati jedan od telefonskih brojeva službi ovog preduzeća koji su navedeni na poleđini računa - Informacije korisnicima usluga ili putem web stranice preduzeća Toplane-Sarajevo.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook