Gosti hotela prestravljeni

Prijeteći lažnim eksplozivom upao u hotel i uzvikivao 'Alahu ekber, ovo je Alahova zemlja'

Hronika27.09.17, 13:45h

Prijeteći lažnim eksplozivom upao u hotel  i uzvikivao  'Alahu ekber, ovo je Alahova zemlja'
On je, navodno, tom prilikom prijetio prisutnima u hotelu koji su shvatili da se radi o eksplozivnoj napravi jer je navedeni predmet bio povezan sa njegovom garderobom, dok je dio sa glavom punjača držao u desnoj ruci

 

Igor Šćekić, menadžer hotela "Berane" prijavio je da je nepoznati muškarac juče ušao u hol hotela uzvikujući "Alahu ekber, ovo je Alahova zemlja", držeći u ruci predmet nalik na okidač ekplozivne naprave, piše mondo.me.

 

Postupajući po ovoj prijavi policijski službenici su izašli na lice mjesta i lišili slobode Đukić Darmina (21) iz Berana, kod kojeg je pronađen auto punjač mobilnih telefona dužine 2,5 m, koji na sebi ima dio koji izgleda kao okidač eksplozivne naprave.

 

On je, navodno, tom prilikom prijetio prisutnima u hotelu koji su shvatili da se radi o eksplozivnoj napravi jer je navedeni predmet bio povezan sa njegovom garderobom, dok je dio sa glavom punjača držao u desnoj ruci.

 

"Obradom lica utvrđeno je da je punjačem za mobilni telefon želio da zaplaši zaposlene zbog njihovog navodnog nekorektnog ponašanja prema njemu. D.Đ. se nalazi u policijskim prostorijama i u toku su konsultacije sa nadležnim tužiocem u vezi sa kvalifikacijom djela", saopšteno je iz policije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN, aš)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook