Uznemirujući video/ Stravičan zločin

Par u Rusiji optužen da je ubio i pojeo najmanje 30 ljudi: Ljudske glave servirali na pladnju s narandžama

Hronika26.09.17, 10:56h

Par u Rusiji optužen da je ubio i pojeo najmanje 30 ljudi: Ljudske glave servirali na pladnju s narandžama
Zbog optužbe za stravične zločine uhapšen je 35-godišnji Dmitrij Bakshaev i njegova 42-godišnja supruga Natalija, koji su navodno od 1999. godine ubili i pojeli najmanje 30 ljudi

 

Ruska policija pronašla je ranije ovog mjeseca u Krasnodaru mobitel s fotografijama muškarca koji pozira uz raskomadano tijelo žene, piše CNN.


 
Na mobitelu su bile i fotografije drugih raskomadanih tijela, a sljedećeg dana policija je pronašla ostatke ženske žrtve u vreći za smeće.

 

Zbog optužbe za stravične zločine uhapšen je 35-godišnji Dmitrij Bakshaev i njegova 42-godišnja supruga Natalija, koji su navodno od 1999. godine ubili i pojeli najmanje 30 ljudi. Do sada je identificirano sedam žrtava.

 

 

Ljudska glava na pladnju, staklenka s rukom


 
Državno tužiteljstvo objavilo je fotografije kanibalskog para, a mediji su objavili potresne snimke iz njihovog doma, koje između ostalog prikazuju fotografiju ljudske glave na pladnju s narandžama.

 

Bakshaev je isprva poricao zločine, a zatim je priznao ubistvo pronađene žene te još jedno iz 2012. godine. Istraga je u toku, a novinska agencija RIA Novosti objavila je da je policija u stanu para također pronašla staklenku s ljudskom rukom.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook