Neće da čuje za kćerku

Macina drugarica otkrila strašne stvari: Majka je htjela da je da u dom! Pored nje je uvijek bila gladna i žedna!

Showbizz26.09.17, 10:07h

Macina drugarica otkrila strašne stvari: Majka je htjela da je da u dom! Pored nje je uvijek bila gladna i žedna!
Majka nije brinula o njoj. Macu je odgajala baka. Enesa se udala za drugog čovjeka, a Macu je htjela da da u dom, priča prijateljica

 

U regionalnim medijima već duže vrijeme piše se o lošem odnosu koji učesnica Zadruge, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija ima sa majkom Enesom.

 


I dok je Macu majka ranije na sva usta ''pljuvala'' po medijima, ona sada ne želi ni da čuje za nju, kao ni da komentariše njeno učešće i ponašanje u rijalitiju.


 
"Ne želim da pričam o Maci", rekla je Enesa koja nije željela da prokomentariše kćerkino učešće u Zadruzi i jasno stavila do znanja da ne želi ni da čije za Macu!

 

Ipak, Macina prijateljica je otkrila šokantne detalje Enesinog odnosa sa Macom.

 

"Majka nije brinula o njoj. Macu je odgajala baka. Enesa se udala za drugog čovjeka, a Macu je htjela da da u dom. Ona se uvijek sama borila za sebe i to svi njeni bliski znaju", otkrila je Macina prijateljica koja je insistirala na anonimnosti i dodaje:


 
"Enesa je cijelog života zanemarivala svoju kćerku. Ostavljala ju je gladnu i žednu. Nikada joj nije bila prava majka ni podrška, nikada nije stala u njenu zaštitu. Ona sada samo priča o Macinim parama i samo je to interesuje. Enesa na sva usta pljuje svoju kćerku, a zapravo je ona kriva jer je nije odgajala kako treba", rekla je za Pink.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook