seks skandal i dalje potresa bih

Oglasio se i otac: Taj je svećenik bio potpuno opsjednut Saškom... Gospa mu 'rekla' da će s njom imati 11-oro djece?!

Hronika25.09.17, 11:21h

Oglasio se i otac: Taj je svećenik bio potpuno opsjednut Saškom... Gospa mu 'rekla' da će s njom imati 11-oro djece?!
Seks skandal u katoličkoj crkvi BiH, u kojemu su glavni akteri svećenik i troje ucjenjivača i dalje je top tema u BiH, ali i šire
 
 
Čujem da je velečasni rekao na policiji da mu se s oltara ukazala Gospa i rekla da mora oženiti moju kćer i i da će s njom imati 11-ero djece, rekao je Nedjeljko Kovačević. 
 
 
Seks skandal u katoličkoj crkvi BiH, u kojemu su glavni akteri svećenik i troje ucjenjivača i dalje je top tema u BiH, ali i šire. Iznos od milijun kuna koje je navodno svećenik platio  ucjenjivačima da ne budu objavljene video snimke njegovog seksa s mladim djevojkama iz Modriče, prema onome do čega se došlo, nije jedini razlog, već njegova opsesija, mladom Modričankom Saškom Kovačević (22).
 
 
– O kakvom je čovjeku riječ dovoljno je pročitati njegovu izjavu koju je dao policiji u kojoj kaže kako mu se nakon jedne mise ukazala Gospa koja mu je rekla da on nije za svećeničku službu i da se mora oženiti Saškom s kojom će imati 11-tero djece. To jasno govori o tome koliko je taj čovjek opsjednut mojom kćeri. Ne bih da netko pomisli da ja štitim svoje dijete, za sve što je učinila, a što je kažnjivo neka odgovara - kaže nam Nedjeljko Kovačević Bato, Saškin otac.
 
 
Kupio joj Mercedes za 18.-eti rođendan
 
 
On naglašava da novac koji se spominje, njegova Saška nije vidjela, niti je za njim, tvrdi, imala potrebe pošto smo joj on i njegova supruga sve u životu osigurali.  
 
 
Ostatak čitajte na 24sata.hr.
 
(Foto i tekst: 24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook