VIDEO/ Sastanak u Torontu

Svi pričaju o izrazima lica princa Harryja na prvom susretu s Melanijom Trump

Hronika24.09.17, 18:59h

Svi pričaju o izrazima lica princa Harryja na prvom susretu s Melanijom Trump
Melania, koja je inače poznata po svom strogom i ozbiljnom izrazu lica bila je jako srdačna i topla, a princ koji je poznat po svojoj srdačnosti i osmijehu, bio je jako ozbiljan i hladan

 

Britanski princ Harry i prva dama SAD-a Melania Trump juče su se upoznali u Torontu. Povod susreta bilo je otvorenje "Invictus Gamesa" koje je Harry osnovao, a Melania je stigla s američkom ekipom sportista.

 

"Hvala vam. Puno vam hvala što ste došli", rekla je Melania Harryju sa širokim osmjehom, dok je on bio jako suzdržan i nije se nasmijao sve dok nisu zajedno pozirali za fotke. Melania, koja je inače poznata po svom strogom i ozbiljnom izrazu lica bila je jako srdačna i topla, a princ koji je poznat po svojoj srdačnosti i osmijehu, bio je jako ozbiljan i hladan.

 

To su primijetili i mediji, pa je britanski The Sun objavio članak pod naslovom "Princ se na silu smije za fotografiju s Melanijom Trump".

 

Inače "Invictus Games" bit će prvi povod za još jedan događaj u Harryjevom životu. Naime, tamo će se prvi put u javnosti pojaviti sa svojom djevojkom Meghan Markle.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook