FOTO/ Prati ih 160.000 ljudi

Zašto su lijepa Hercegovka i bogati Srbin najljepši par na Instagramu

Lifestyle24.09.17, 15:07h

Zašto su lijepa Hercegovka i bogati Srbin najljepši par na Instagramu
Njen Instagram profil "Lutak", prati 160 hiljada ljudi. Na slikama ponosno pokazuje svoj život u Njemačkoj, supuga Igora Lazarevića i dva sina koji su modne ikone od malih nogu

 

Božena Lazarević posljednjih godina postala je jedna od najpopularnijih žena na Instagramu u regiji, zbog svog luksuznog načina života i skupih krpica koje žele sve cure koje je prate na društvenim mrežama.

 

Njen Instagram profil "Lutak", prati 160 hiljada ljudi. Na slikama ponosno pokazuje svoj život u Njemačkoj, supuga Igora Lazarevića i dva sina koji su modne ikone od malih nogu. Božena i Igor su se upoznali u Njemačkoj u doba kada se ona bavila manekenstvom. On se bavi prodajom automobila, a navodno se u nju zaljubio na prvi pogled.

 

igor-bozena-lazarevic-1

 

Iako je između njih velika razlika u godinama, djeluju jako zaljubljeno i zajedničke trenutke rado dijele sa pratiteljima na Instagramu. Božena je rođena u Čapljini, a nekoliko godina živi u Munchenu. Par se vjenčao u Beogradu nakon rođenja prvog sina, a ubrzo im se rodilo i drugo dijete.

 

igor-bozena-lazarevic

 

Božena je jedna od modnih ikona Balkana koja obožava hrvatske i srpske dizajnere, a s njom rado surađuju poznati stilisti i šminkeri iz regije. Fotke koje objavljuje na Instagramu skupljaju hiljade lajkova, a djevojke širom regije joj zavide na načinu života, cipelama i torbama, ali i skladnom porodičnom životu koji pokazuje cijelom internetu.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook